topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske BBQ-fritters

Vegetariske BBQ-fritters

med krydrede kartofler og friskrørt coleslaw

Har du børn, der elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde bbq-fritters, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serverer de lækre fritters med krydrede kartofler og en sprød coleslaw med kål, gulerod, rødløg, lime og fraiche.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

4 g

Panamad

1 pakke

Kidneybønner

½ dåse

Majs

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

½ stk

Rødløg

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

3 spsk

Hvedemel (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)715 kcal
Energi (kJ)2990 kJ
Fedt24.43 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat92.13 g
Sukker21.2 g
Protein24.89 g
Salt2.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Panamad og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Bland fars
2

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si. Hæld væde fra majs [½ dåse, 2P]. Mos kidneybønner med en gaffel i en skål. Tilsæt majs, Ay Cajun-ba, finrevet ost, æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [3 spsk | 6 spsk] og halvdelen af rødløg, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg fritters
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket , og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan flyde ud.

Forbered coleslaw
4

Skær lime [½ stk, 2P] i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Bland fraiche [½ pakke, 2P], aioli og limesaft (brug alle både) til en dressing i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland coleslaw
5

Tilsæt spidskål, gulerod og resterende rødløg til skålen med dressing, og rør godt rundt.

Server
6

Anret fritters og kartofler på tallerkener. Server med coleslaw og BBQ-sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image