HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske BBQ Fritters
topBanner
Vegetariske BBQ-fritters

Vegetariske BBQ-fritters

med krydrede kartofler og friskrørt coleslaw

Har du børn, der elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde bbq-fritters, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serverer de lækre fritters med krydrede kartofler og en sprød coleslaw med kål, gulerod, rødløg, lime og fraiche.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfittersennepmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

4 g

Panamad

1 pakke

Kidneybønner

75 g

Majs

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersulfitter, sennep)

½ stk

Rødløg

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

40 g

Aioli

(Indeholdersennep, æg)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

½ stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 2)

3 spsk

Hvedemel* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)714.5975 kcal
Energi (kJ)2989.876 kJ
Fedt24.43 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat92.1338 g
Sukker21.2 g
Protein24.8888 g
Salt2.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Panamad og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si. Hæld væde fra majs [½ dåse, 2P]. Mos kidneybønner med en gaffel i en skål. Tilsæt majs, Ay Cajun-ba, finrevet ost, æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [3 spsk | 6 spsk] og halvdelen af rødløg, og krydr med et nip salt* og peber*.

3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket , og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan flyde ud.

4

Skær lime [½ stk, 2P] i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Bland fraiche [½ pakke, 2P], aioli og limesaft (brug alle både) til en dressing i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Tilsæt spidskål, gulerod og resterende rødløg til skålen med dressing, og rør godt rundt.

6

Anret fritters og kartofler på tallerkener. Server med coleslaw og BBQ-sauce.