Skip to main content
Vegetarisk pulled bean bowl

Vegetarisk pulled bean bowl

med ingefærkogte ris og cremet sesammayo

4.2
(970)

I aften laver vi forførende lækre pulled beans med asiatisk woksauce! Vi steger pulled beans, rødløg, gulerod, forårsløg og peberfrugt, og blander med hvidløg og woksauce. Vi serverer pulled beans og grøntsager med cremede ingefærris, og så topper vi med sesammayonnaise og forårsløg!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Sesam
Byg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Basmatiris

2 tsk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sesam)

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Æg, Byg)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold

Energi (kJ)3957 kJ
Kalorier (kcal)946 kcal
Fedt43.3 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat102.8 g
Sukker23.9 g
Kostfibre7.4 g
Protein40.4 g
Salt6 g
Potassium57.6 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.1 mg

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Riv ingefær fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Svits ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide).

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod, peberfrugt og det hvide forårsløg i 3-4 min, eller indtil bløde. 

Steg pulled beans
4

Tilsæt hvidløg, pulled beans og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt asiatisk woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk], og rør indtil gennemvarmet. Tag panden af varmen.

Bland sesammayo
5

Bland mayonnaise, sojasauce [½ pakke, 2P] og sesamfrø i en lille skål. 

Server
6

Anret ingefærris i dybe tallerkener. Top med pulled beans og grøntsager. Dryp med sesammayo. Drys med det grønne forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image