topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk burritobowl

Vegetarisk burritobowl

med basmatiris og frisk pico de gallo

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

I aften byder vi på en fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Vores vegetariske burritobowl indeholder plantefars, majs, chili, hvidløg og mexicanske krydderier. Vi topper med koriander, yoghurt, og en frisk, hjemmelavet pico de gallo med tomat, rødløg, koriander og lime.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Klimavenlig
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

5 g

Tex-Mex

½ stk

Lime

2 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

1 pose

Koriander

1 dåse

Tomatpuré

½ g

Chiliflager

1 dåse

Majs

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)620 kcal
Energi (kJ)2593 kJ
Fedt17.29 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat84.1 g
Sukker17 g
Protein27.38 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Hæld væde fra majs.

 

Lav pico de gallo
3

Bland tomat, rødløg, halvdelen af koriander og et stort skvæt limesaft i en skål. Krydr med et nip salt og peber.

 

Steg plantefars
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Brun plantefars i 1-2 min, og sænk til middel varme. Tilsæt majs, chiliflager [1/2 pakke, 2P], et skvæt limesaft, Tex-Mex og hvidløg, og lad simre i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et skvæt vand, og lad simre videre i 2-3 min. TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

 

Krydr yoghurt
5

Krydr yoghurt med et nip salt i en lille skål.

 

Server
6

Anret ris og plantefars i dybe tallerkener. Top med yoghurt og pico de gallo. Drys med resterende koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image