
Her forkæler vi jer med masser af lækre ingredienser, der sammen giver jer en vidunderlig alt-i-en ret, serveret i dybe skåle. Vi starter med at koge bulgur, som vi derefter blander med frisk persille. Når bulguren koger, steger vi Tex-Mex bønner og blander en frisk salsa med avocado og cherrytomater. Vi topper lækkerierne med en hjemmelavet chimichurrisauce og cremet yoghurt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Sorte bønner
170 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)
1 stk
Avocado
75 ml
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
125 g
Cherrytomater
1 stk
Lime, økologisk
5 g
Tex-Mex
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Løg
1 stk
Koriander
8 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
35 g
Tomatpuré
4 g
Panamad
2 spsk
Olivenolie (trin 4)
2 spsk
Vand (trin 3)
8 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Sukker (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)

Bring saltet vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en gryde. Kog bulgur i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Skyl bønner under koldt vand* i en si. Hak rødløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Hak persille og koriander fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både.

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, rødløg, Tex-Mex, Panamad, grøntsagsbouillon, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], vand* [2 spsk I 4 spsk] og halvdelen af hvidløg, og steg i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.

Bland limesaft [2 tsk | 4 tsk], koriander, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk], resterende hvidløg og halvdelen af persille i en lille skål. Smag til med salt* og peber*.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Bland avocado, cherrytomater, peberfrugt og et nip salt* og peber* i en skål. Vend resterende persille i gryden med færdig bulgur. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salsaen.

Anret bulgur, bønner og avocadosalsa i dybe tallerkener. Top med yoghurt og chimichurri.