HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Bønne Naanizza
topBanner
Vegetarisk bønne-naanizza

Vegetarisk bønne-naanizza

med karamelliseret løg og pære-rucolasalat

Alle elsker pizza, og man behøver heldigvis aldrig at blive træt af pizza, for man kan variere dem så meget. Her byder vi på en super spændende bønne-naanizza med cannellinibønner, cherrytomater og karamelliseret rødløg. Vi topper vores naanizza med frisk basilikum og serverer dem med en frisk rucolasalat.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:MælkÆgSulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Cannellinibønner

2 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

½ stk

Citron, økologisk

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

2 stk

Naanbrød

50 g

Revet mozzarella

(IndeholderMælk)

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

40 g

Rucola

10 g

Solsikkefrø

(Kan indeholdeSesam, Nødder, Jordnødder)

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1.5 tsk

Sukker (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)940 kcal
Energi (kJ)3932 kJ
Fedt39.48 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat100.66 g
Sukker23.6 g
Protein32.73 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skyl bønner under koldt vand* i en si. Pres eller hak hvidløg fint. Halver citron og cherrytomater. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag.

 

2

Mos bønner og vand* [2 spsk | 4 spsk] med en gaffel i en mellemstor skål. Tilsæt hvidløg, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk], et nip peber* og halvdelen af finrevet ost, og rør rundt.

 

3

Placer naanbrød på en bageplade med bagepapir, og smør med bønneblanding. Drys med mozzarella, og top med cherrytomater. Bag naanizza i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden. TIP: Hold øje med naanizzaen i ovnen, da de nemt bliver brændt.

 

4

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk], sukker* [1,5 tsk | 3 tsk] og et nip salt*, og rør godt rundt. Lad simre i yderligere 3-5 min, eller indtil let karamelliseret.

 

5

Pisk citronsaft [1 tsk | 2 tsk], sukker* [1 tsk | 2 tsk], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* sammen i en skål. Smag eventuelt til med citronsaft. Skær pære i tynde, halve skiver. Vend rucola og pære i skålen med vinaigrette, og top med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P] og resterende finrevet ost.

 

6

Top naanizza med rødløg og basilikum. Skær naanizza i mindre stykker. Server med pæresalat.