topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk bønne-naanizza

Vegetarisk bønne-naanizza

med karamelliseret løg og pære-rucolasalat

Alle elsker pizza, og man behøver heldigvis aldrig at blive træt af pizza, for man kan variere dem så meget. Her byder vi på en super spændende bønne-naanizza med cannellinibønner, cherrytomater og karamelliseret rødløg. Vi topper vores naanizza med frisk basilikum og serverer dem med en frisk rucolasalat.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Cannellinibønner

2 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

½ stk

Citron, økologisk

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Naanbrød

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

40 g

Rucola

10 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1.5 tsk

Sukker (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3932 kJ
Kalorier (kcal)940 kcal
Fedt39.5 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat100.7 g
Sukker23.6 g
Protein32.7 g
Salt4.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skyl bønner under koldt vand* i en si. Pres eller hak hvidløg fint. Halver citron og cherrytomater. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag.

 

Mos bønner
2

Mos bønner og vand* [2 spsk | 4 spsk] med en gaffel i en mellemstor skål. Tilsæt hvidløg, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk], et nip peber* og halvdelen af finrevet ost, og rør rundt.

 

Bag naanizza
3

Placer naanbrød på en bageplade med bagepapir, og smør med bønneblanding. Drys med mozzarella, og top med cherrytomater. Bag naanizza i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden. TIP: Hold øje med naanizzaen i ovnen, da de nemt bliver brændt.

 

Karamelliser rødløg
4

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk], sukker* [1,5 tsk | 3 tsk] og et nip salt*, og rør godt rundt. Lad simre i yderligere 3-5 min, eller indtil let karamelliseret.

 

Bland vinaigrette
5

Pisk citronsaft [1 tsk | 2 tsk], sukker* [1 tsk | 2 tsk], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* sammen i en skål. Smag eventuelt til med citronsaft. Skær pære i tynde, halve skiver. Vend rucola og pære i skålen med vinaigrette, og top med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P] og resterende finrevet ost.

 

Server
6

Top naanizza med rødløg og basilikum. Skær naanizza i mindre stykker. Server med pæresalat.