Burgere smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på vegetarburgere med masser af ost. De lækre cheese fries har selvfølgelig også været heldige nok til at blive bagt med ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
6 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
2 stk
Plantebaseret bøf
2 stk
Briocheboller
500 g
Kartofler
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Tomat
40 g
Finrevet ost
25 g
Ketchup
45 g
Salat
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Skær tomat i tynde skiver.
Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, mayonnaise, sennep [½ pakke, 2 pers.] og ketchup i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme, når kartoflerne har 15 min tilbage i ovnen. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og top med halvdelen af revet ost. Drys resten af revet ost over fritterne, og bag i 5-6 min.
Varm boller i ovnen, når der er 3-4 min af bøffernes og fritternes bagetid.
Smør boller med burgerdressing. Fyld med tomat, bøf og lidt hjertesalat. Server med fritter, resterende tomat og hjertesalat.