Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Varm tomat- og bønnegryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm tomat- og bønnegryde

Varm tomat- og bønnegryde

med rosmarinbrød og smuldret salatost

En nem og hurtig opskrift på tomat- og bønnegryde med cannellinibønner, tomater, peberfrugt, spinat og hvidløg. Vi topper vores dejlige gryde med salatost, og serverer den med hjemmelavet rosmarinfocaccia!

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Peberfrugt

1 pakke

Cannellinibønner

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ stk

Rosmarin

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 dl

Vand (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1200 kcal
Energi (kJ)5020 kJ
Fedt45.4 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat136.5 g
Sukker22.6 g
Protein38.9 g
Salt10 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud. 

Hak rødløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær peberfrugt [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern.

Hæld væde fra bønner.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, peberfrugt, hvidløg og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2-3 min.

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Mamas Favorit, og steg videre i 1-2 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt cannellinibønner
3

Tilsæt bønner, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, chiliflager [1/2 pakke, 2P], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [1 dl | 2 dl], og bring i kog. 

Sænk til middellav varme, og lad simre i 9-10 min.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Bag rosmarinbrød
4

Placer pizzadej på en bageplade, fold på midten, og prik 10 små huller med fingrene. 

Top med rosmarin [1/2 stk, 2P]. Dryp med olivenolie [2 spsk | 4 spsk], og krydr med et stort nip salt.

Bag i ovnen 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Tilsæt spinat
5

Tilsæt spinat til panden med bønner, og vend indtil faldet sammen. 

Smag til med salt og peber.

Drys med salatost.

Skær rosmarinbrød i mindre stykker.

Server
6

Anret tomat- og bønnegryde i dybe tallerkener.

Dryp eventuelt med en smule olivenolie.

Server med rosmarinbrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image