HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVarm Tomat Og Bønnegryde
topBanner
Varm tomat- og bønnegryde

Varm tomat- og bønnegryde

med rosmarinfocaccia og smuldret salatost

En nem og hurtig opskrift på tomat- og bønnegryde med cannellinibønner, tomater, peberfrugt, spinat og hvidløg. Vi topper vores dejlige gryde med salatost, og serverer den med hjemmelavet rosmarinfocaccia!

Tags:Under 650 kcalHurtigHvedefriBørnevenligProteinrigMax 50g kulhydrater
Allergener:GlutenSulfitterSelleriMælkÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Pizzadej

(IndeholderGluten)

½ stk

Rosmarin

1 pakke

Cannellinibønner

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Peberfrugt

½ dåse

Tomatpuré

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

60 g

Spinat

(Kan indeholdeSelleri)

100 g

Græsk salatost

(IndeholderMælk)

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1.5 dl

Vand (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1226 kcal
Energi (kJ)5130 kJ
Fedt44.88 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat141.15 g
Sukker26.6 g
Protein40.24 g
Salt10.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Hak rødløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Hæld væde fra bønner. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, peberfrugt, hvidløg og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2-3 min. Tilsæt tomatpuré, balsamico og Mamas Favorit, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let brunet.

3

Tilsæt bønner, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand* [1,5 dl | 3 dl], og vend sammen. Sænk til middel varme, og lad simre indtil servering.

4

Fold pizzadej på midten, og prik 10 små huller med fingrene. Top med rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk]. Dryp med olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], og krydr med et stort nip salt*. Bag i ovnen 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

5

Tilsæt spinat til panden med bønner, og vend indtil spinaten er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*. Drys med salatost. Skær rosmarinfocaccia i mindre stykker.

6

Anret tomat- og bønnegryde i dybe tallerkener. Dryp eventuelt med en smule olivenolie*. Server med rosmarinfocaccia.