Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Varm tomat- og bønnegryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm tomat- og bønnegryde

Varm tomat- og bønnegryde

med rosmarinfocaccia og smuldret salatost

En nem og hurtig opskrift på tomat- og bønnegryde med cannellinibønner, tomater, peberfrugt, spinat og hvidløg. Vi topper vores dejlige gryde med salatost, og serverer den med hjemmelavet rosmarinfocaccia!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Selleri
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Rosmarin

1 pakke

Cannellinibønner

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Peberfrugt

½ dåse

Tomatpuré

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1.5 dl

Vand (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1226 kcal
Energi (kJ)5130 kJ
Fedt44.9 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat141.1 g
Sukker26.6 g
Protein40.2 g
Salt10.6 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Hak rødløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Hæld væde fra bønner. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, peberfrugt, hvidløg og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2-3 min. Tilsæt tomatpuré, balsamico og Mamas Favorit, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt cannellinibønner
3

Tilsæt bønner, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand* [1,5 dl | 3 dl], og vend sammen. Sænk til middel varme, og lad simre indtil servering.

Bag rosmarinsfocaccia
4

Fold pizzadej på midten, og prik 10 små huller med fingrene. Top med rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk]. Dryp med olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], og krydr med et stort nip salt*. Bag i ovnen 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Tilsæt spinat
5

Tilsæt spinat til panden med bønner, og vend indtil spinaten er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*. Drys med salatost. Skær rosmarinfocaccia i mindre stykker.

Server
6

Anret tomat- og bønnegryde i dybe tallerkener. Dryp eventuelt med en smule olivenolie*. Server med rosmarinfocaccia.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image