HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVarm Halloumisalat
topBanner
Varm halloumisalat

Varm halloumisalat

med sprøde kikærter og persilledressing

En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gul peberfrugt

4 g

Panamad

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

60 g

Spinat

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker* (trin 3)

4 dl

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3054.2781 kJ
Kalorier (kcal)729.99 kcal
Fedt32.7195 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat55.5688 g
Sukker14.7 g
Protein40.381 g
Salt4.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

2

Bring vand* [4 dl I 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra.

3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt rødløg og et nip sukker* og salt*, og steg i 5 min.Overfør til en lille skål.

4

Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side.

5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2P] med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden med bulgur, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, rødløg og dressing.