I aften kigger vi mod norditalien og laver Toscansk svineschnitzel med en herlig flødesauce med tomatpuré og oregano. Aftenens måltid er hurtigt lavet, og byder også på smørstegte kartofler med frisk basilikum, og en frisk rucolasalat med peberfrugt og finrevet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
1 stk
Basilikum
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Svineschnitzel
1 g
Oregano, tørret
17.5 g
Tomatpuré
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
40 g
Rucola
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Peberfrugt
¼ tsk
Salt til kød
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Stil til side med låg på.
Imens, hak løg og tomat groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.
Steg svinekød og løg med salt og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldent og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Tilsæt hvidløg, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomat, oregano, tomatpuré, madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand og salt, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Imens, skyl rucola.
Skær peberfrugt i 1 cm tern.
Bland rucola og peberfrugt i en mellemstor skål.
Hak basilikum fint.
Opvarm gryden med kartofler til middel varme, og tilsæt smør, salt og et nip peber. Steg i 2-3 min, eller indtil kartoflerne er let gyldne.
Anret svinekød, kartofler og salat på tallerkener.
Top svinekød med sauce.
Drys salat med finrevet ost, og top kartofler og sauce med basilikum.