topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Creamy Tuscan pork chop

with basil buttered potatoes and Italian cheese-rucola salad

Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 pose

Basilikum

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svineschnitzel

1 g

Oregano, tørret

½ dåse

Tomatpuré

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

40 g

Rucola

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2553 kJ
Kalorier (kcal)610 kcal
Fedt28.2 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat44.5 g
Sukker11.5 g
Protein41.7 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6