Toscansk inspireret svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk inspireret svineschnitzel

Toscansk inspireret svineschnitzel

med smørstegte kartofler og flødesauce

I aften kigger vi mod norditalien og laver Toscansk svineschnitzel med en herlig flødesauce med tomatpuré og oregano. Aftenens måltid er hurtigt lavet, og byder også på smørstegte kartofler med frisk basilikum, og en frisk rucolasalat med finrevet ost.

Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 pose

Basilikum

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svineschnitzel

1 g

Oregano, tørret

½ dåse

Tomatpuré

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

40 g

Rucola

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2943 kJ
Kalorier (kcal)703 kcal
Fedt39.2 g
Mættet fedt25 g
Kulhydrat46.9 g
Sukker11.5 g
Protein41.8 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Stil til side med låg på.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg og tomat groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg svinekød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Steg svinekød og løg med salt og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldent og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav sauce
4

Tilsæt hvidløg, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomat, oregano, tomatpuré, madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand og salt, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. 

Steg kartofler
5

Imens, skyl rucola.

Hak basilikum fint.

Opvarm gryden med kartofler til middel varme, og tilsæt smør, salt og et nip peber. Steg i 2-3 min, eller indtil kartoflerne er let gyldne.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og rucola på tallerkener.

Top svinekød med sauce.

Drys salat med finrevet ost, og top kartofler og sauce med basilikum.