topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk svinekødsbowl

Thailandsk svinekødsbowl

med rød chili og grønne bønner

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Lad os friste med en hurtigt thailandsk svinekødsbowl i aften. Vi steger kød, grønne bønner, rødløg og chili, og krydrer med asiatisk woksauce og fishsauce. Vi serverer vores skønne thailandsk svinekødsbowl i dybe tallerkener, og så er maden færdig at nydes!

Tags:
Hurtig
Stærk
Mælkefri
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Rødløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Grønne bønner

2 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

250 g

Hakket svinekød

15 g

Fish sauce

(Indeholder Soja, Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2783 kJ
Kalorier (kcal)665 kcal
Fedt21.3 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat82.4 g
Sukker19.7 g
Protein34 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær ender af grønne bønner [1/2 pose, 2P], og del på midten. 

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Steg grøntager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. 

Steg grønne bønner, rødløg og chili i 1-2 min.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg hakket kød
4

Tilsæt hakket svinekød, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt woksauce
5

Tilsæt asiatisk woksauce, fish sauce [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon og vand [1/2 dl | 1 dl], og steg i yderligere 1 min.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. 

Top med svinekød og grøntsager.