Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Thailandsk svine- og kalvekødsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk svine- og kalvekødsbowl

Thailandsk svine- og kalvekødsbowl

med rød chili og thaibasilikum

Lad os friste med en hurtigt thailandsk svine- og kalvekødsbowl i aften. Vi steger svine- og kalvekød, grønne bønner, rødløg og chili, og krydrer med asiatisk woksås, fishsauce og hele basilikumblade. Vi serverer vores skønne thailandsk svine- og kalvekødsbowl i dybe tallerken, og så er maden færdig at nydes!

Tags:
Hurtig
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Rødløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

5 ml

Fish sauce

(Indeholder Fisk)

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Grønne bønner

2 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)669 kcal
Energi (kJ)2800 kJ
Fedt21.8 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat83.4 g
Sukker19.8 g
Protein34.3 g
Salt6.8 g

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær ender af grønne bønner [1/2 pose, 2P], og del på midten. 

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Steg grøntager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg grønne bønner, rødløg og chili i 1-2 min.

Krydr med et nip salt og peber.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg hakket kød
4

Tilsæt hakket svine-/kalvekød, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 1 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt woksauce
5

Tilsæt asiatisk woksauce, fish sauce, kyllingebouillon og sojasauce [1/2 pakke, 2P], og steg videre i 1 min.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. 

Top med svine-/kalvekød og grøntsager.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image