Skip to main content
Thai-inspireret bao-boller med pulled pork
Thai-inspireret bao-boller med pulled pork

Thai-inspireret bao-boller med pulled pork

med syrlig rødkålsslaw og srirachamayonnaise

4.2
(85)

Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores thaiinspirerede bao-boller med pulled pork krydret med Ga-Laksa, srirachamayonnaise og forårsløg. Hertil serverer vi en fyldig og syrlig rødkålsslaw med lime, mynte, koriander og peanuts.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Gluten
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

4 g

Ga-Laksa

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

1 stk

Mynte & koriander

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

6 stk

Bao-boller

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til slaw

¼ tsk

Salt til slaw

Næringsindhold

Energi (kJ)3538 kJ
Kalorier (kcal)846 kcal
Fedt47.4 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat63 g
Sukker19.9 g
Kostfibre7.3 g
Protein39.5 g
Kolesterol0.3 mg
Salt3.5 g
Potassium62.7 mg
Calcium17.6 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Lav pulled pork
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), Ga-Laksa og salt i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær agurk i tynde skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak mynte og koriander fint.

Halver lime.

Lav slaw
3

Bland rødkål, agurk, gulerod, mynte, koriander, et stort skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Forbered topping
4

Snit forårløg fint på skrå.

Hak peanuts groft.

Varm bao-boller
5

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld bao-boller med pulled pork, srirachamayonnaise og forårsløg.

Server med slaw toppet med peanuts.