Thai-inspireret bao-boller med pulled pork
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thai-inspireret bao-boller med pulled pork

Thai-inspireret bao-boller med pulled pork

med syrlig rødkålsslaw og srirachamayonnaise

Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores thaiinspirerede bao-boller med pulled pork krydret med Ga-Laksa, srirachamayonnaise og forårsløg. Hertil serverer vi en fyldig og syrlig rødkålsslaw med lime, mynte, koriander og peanuts.

Allergener:
Jordnødder
Hvede
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

4 g

Ga-Laksa

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

6 stk

Bao-boller

(Indeholder Hvede, Gluten, Soja)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til slaw

¼ tsk

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3531 kJ
Kalorier (kcal)844 kcal
Fedt47.6 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat62.8 g
Sukker19.4 g
Protein38.7 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Lav pulled pork
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), Ga-Laksa og salt i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær agurk i tynde skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak mynte og koriander fint.

Halver lime.

Lav slaw
3

Bland rødkål, agurk, gulerod, mynte, koriander, et stort skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Forbered topping
4

Snit forårløg fint på skrå.

Hak peanuts groft.

Varm bao-boller
5

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld bao-boller med pulled pork, srirachamayonnaise og forårsløg.

Server med slaw toppet med peanuts.