HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle Toscana
topBanner
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med zucchini, hvidløg & basilikum

Oplev en renæssance i din madlavning med vores toscanske tagliatelle, der kan prale af en dejlig tomatsauce af zucchini, peberfrugt og frisk basilikum. Luk øjnene og se de frodige dale i den italienske vildmark foran dig, mens du indånder de rige aromaer fra det sydeuropæiske køkken. Afslut retten med et tæppe citron og hvidløgspangrattato, og du er klar til at opleve rigtig madglæde.

Tags:VegetariskUnder 650 kcal
Allergener:mælkægglutensulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Hvidløgsfed

300 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

4 g

Basilikum

250 g

Panko

(Indeholdergluten)

Tomatsauce

(Indeholdersulfitter)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Rød peberfrugt

Zucchini

Rødløg

Tagliatelle

(IndeholderglutenKan indeholdeæg, soja, sennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2099.4475 kJ
Kalorier (kcal)501.78 kcal
Fedt7.166 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat96.41 g
Sukker11.9 g
Protein16.49 g
Salt2.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær peberfrugt i strimler. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver. Skær rødløg i både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

2

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

3

Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint (gem lidt til anretning).

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg panko og revet ost i 3 min, eller indtil gylden og sprød. Tilsæt 1/2 hvidløg. Steg i 1 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt tomatsauce og resterende hvidløg. Svits i 30 sek. Tilsæt pastavand og grøntsagsbouillon. Krydr med salt* og peber*. Sænk til middel varme. Lad simre i 3-5 min. Tag panden af varmen. Tilsæt basilikum og pasta. Vend det hele sammen. 

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.