Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Tagliatelle Caponata
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle Caponata

Tagliatelle Caponata

med aubergine & timian

Skovl varm tagliatelle og tomatsauce op på gaflen, og nyd hvordan smagene af timian, chili og velsmagende ost smukt forenes. Caponata er en siciliansk grøntsagsmos, du laver af ovnbagte grøntsager i en lækker tomatsauce, og er en hurtig tilberedt hverdagsret med smag, der gør dig lykkelig. Italiensk mad når den er som allerbedst!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Finthakkede tomater

pakke

Hakkede tomater

1 pose

Timian

1 stk

Peberfrugt

20 g

Finrevet ost

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

1 stk

Aubergine

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Rød chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)357 kcal
Energi (kJ)1492 kJ
Fedt3.43 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat72.98 g
Sukker1.8 g
Protein12.86 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine og peberfrugter i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered råvarer
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak timianblade [2 stilke, 2 pers. | 4 stilke, 4 pers.] fint. Skær chili i tynde skiver.

Steg løg
3

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning). Steg i 1 min. Sænk til middel varme.

Kog pasta
4

Tilsæt tomatpassata, grøntsagsbouillon og vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.] til panden. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Kog pasta i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt ovnbagte grøntsager og kogt pasta til panden med tomatsauce. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med chili, revet ost og resterende timian.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image