HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle Caponata
topBanner
Tagliatelle Caponata

Tagliatelle Caponata

med aubergine & timian

Skovl varm tagliatelle og tomatsauce op på gaflen, og nyd hvordan smagene af timian, chili og velsmagende ost smukt forenes. Caponata er en siciliansk grøntsagsmos, du laver af ovnbagte grøntsager i en lækker tomatsauce, og er en hurtig tilberedt hverdagsret med smag, der gør dig lykkelig. Italiensk mad når den er som allerbedst!

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:mælkægglutenselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Finthakkede tomater

4 g

Hakkede tomater

1 dl

Timian

Gul peberfrugt

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Tagliatelle

(Indeholderæg, glutenKan indeholdesoja, sennep, æg)

Aubergine

Rød peberfrugt

Løg

Hvidløgsfed

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)356.58 kcal
Energi (kJ)1491.9305 kJ
Fedt3.431 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat72.98 g
Sukker1.8 g
Protein12.86 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine og peberfrugter i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak timianblade [2 stilke, 2 pers. | 4 stilke, 4 pers.] fint. Skær chili i tynde skiver.

3

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning). Steg i 1 min. Sænk til middel varme.

4

Tilsæt tomatpassata, grøntsagsbouillon og vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.] til panden. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Kog pasta i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

5

Tilsæt ovnbagte grøntsager og kogt pasta til panden med tomatsauce. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med chili, revet ost og resterende timian.