HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTacos
topBanner
Tacos

Tacos

med oksekød, syltet rødløg & majssalsa

Børnevenlig

Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores tacos med syltede rødløg og majssalsa kan laves hvilken som helst dag i ugen. Den stegte majs passer som hoved i sombrero sammen med et par klatter fraiche og syrlig lime. Top med koriander, og nyd dem sammen med hele familien.

Tags:Hurtig
Allergener:sulfitterglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Rødløg

1 stk

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

150 g

Tomat

250 g

Gulerod

4 g

Koriander

25 g

Lime

8 stk

Majs

3 tsk

Hakket oksekød

3 tsk

Hello Mexico

2 spsk

Oksebouillon

Ketchup

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker* (trin 1)

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3119.1301 kJ
Kalorier (kcal)745.49 kcal
Fedt23.201 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat94.094 g
Sukker24.4 g
Protein38.1835 g
Salt4.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær 1/2 rødløg i tynde skiver. Hak 1/2 rødløg fint. Bland skåret rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Stil til side.

2

Hak tomat groft. Riv gulerod (uskrællet). Hak koriander groft. Skær lime i både. Dræn majs i en si.

3

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne. Stil til side i en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød og hakket rødløg. Steg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, oksebouillon, vand* og ketchup. Lad simre i 2-3 min.

5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Tilsæt tomat, koriander og gulerod til skålen med majs. Tilsæt en smule limesaft. Krydr med salt* og peber*. Hæld væde fra syltet rødløg. 

6

Server tortillabrød med oksekød, majssalsa, syltet rødløg, fraiche og resterende limebåde.