Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores tacos med syltede rødløg og majssalsa kan laves hvilken som helst dag i ugen. Den stegte majs passer som hoved i sombrero sammen med et par klatter fraiche og syrlig lime. Top med koriander, og nyd dem sammen med hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
25 ml
Rødløg
1 stk
Hvidvinseddike
(Indeholdersulfitter)150 g
Tomat
250 g
Gulerod
4 g
Koriander
25 g
Lime
8 stk
Majs
3 tsk
Hakket oksekød
3 tsk
Hello Mexico
2 spsk
Oksebouillon
Ketchup
Tortillabrød
(Indeholdergluten)Fraiche
(Indeholdermælk)Sukker* (trin 1)
Sukker*
Vand*
Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær 1/2 rødløg i tynde skiver. Hak 1/2 rødløg fint. Bland skåret rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Stil til side.
Hak tomat groft. Riv gulerod (uskrællet). Hak koriander groft. Skær lime i både. Dræn majs i en si.
Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne. Stil til side i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød og hakket rødløg. Steg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, oksebouillon, vand* og ketchup. Lad simre i 2-3 min.
Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Tilsæt tomat, koriander og gulerod til skålen med majs. Tilsæt en smule limesaft. Krydr med salt* og peber*. Hæld væde fra syltet rødløg.
Server tortillabrød med oksekød, majssalsa, syltet rødløg, fraiche og resterende limebåde.