topBanner
Tacos

Tacos

med oksekød, syltet rødløg & majssalsa

Børnevenlig

Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores tacos med syltede rødløg og majssalsa kan laves hvilken som helst dag i ugen. Den stegte majs passer som hoved i sombrero sammen med et par klatter fraiche og syrlig lime. Top med koriander, og nyd dem sammen med hele familien.

Tags:Hurtiglavet
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

2 stk

Tomat

2 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 dåse

Majs

250 g

Hakket oksekød

4 g

Hello Mexico

4 g

Oksebouillon

25 g

Ketchup

1 pakke

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Sukker*

½ tsk

Salt*

2 spsk

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3374 kJ
Kalorier (kcal)807 kcal
Fedt27 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat94 g
Sukker26 g
Protein40 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær 1/2 rødløg i tynde skiver. Hak 1/2 rødløg fint. Bland skåret rødløg, hvidvinseddike, vand, sukker og salt i en skål. Stil til side.

2

Hak tomat groft. Riv gulerod (uskrællet). Hak koriander groft. Skær lime i både. Dræn majs i en si.

3

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne. Stil til side i en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød og hakket rødløg. Steg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, oksebouillon, vand og ketchup. Lad simre i 2-3 min.

5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Tilsæt tomat, koriander og gulerod til skålen med majs. Tilsæt en smule limesaft. Krydr med salt og peber. Hæld væde fra syltet rødløg.

6

Server tortillabrød med oksekød, majssalsa, syltet rødløg, fraiche og resterende limebåde.