topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tacos

Tacos

med oksekød, syltet rødløg & majssalsa

Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores tacos med syltede rødløg og majssalsa kan laves hvilken som helst dag i ugen. Den stegte majs passer som hoved i sombrero sammen med et par klatter fraiche og syrlig lime. Top med koriander, og nyd dem sammen med hele familien.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

2 stk

Tomat

2 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 dåse

Majs

250 g

Hakket oksekød

4 g

Hello Mexico

4 g

Oksebouillon

25 g

Ketchup

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 1)

3 tsk

Sukker

2 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)745 kcal
Energi (kJ)3119 kJ
Fedt23.2 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat94.09 g
Sukker24.4 g
Protein38.18 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær 1/2 rødløg i tynde skiver. Hak 1/2 rødløg fint. Bland skåret rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Stil til side.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat groft. Riv gulerod (uskrællet). Hak koriander groft. Skær lime i både. Dræn majs i en si.

Steg majs
3

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne. Stil til side i en skål.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød og hakket rødløg. Steg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, oksebouillon, vand* og ketchup. Lad simre i 2-3 min.

Bland majssalsa
5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Tilsæt tomat, koriander og gulerod til skålen med majs. Tilsæt en smule limesaft. Krydr med salt* og peber*. Hæld væde fra syltet rødløg. 

Server
6

Server tortillabrød med oksekød, majssalsa, syltet rødløg, fraiche og resterende limebåde.