Skip to main content
Tacos

Tacos

med oksekød, syltet rødløg & majssalsa

4.2
(177)

Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores tacos med syltede rødløg og majssalsa kan laves hvilken som helst dag i ugen. Den stegte majs passer som hoved i sombrero sammen med et par klatter fraiche og syrlig lime. Top med koriander, og nyd dem sammen med hele familien.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

25 ml

Hvidvinseddike

2 stk

Tomat

2 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

1 stk

Citrusfrugt

1 dåse

Majs

250 g

Hakket oksekød

4 g

Hello Mexico

4 g

Bouillon

25 g

Ketchup

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 1)

3 tsk

Sukker

2 spsk

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)745 kcal
Energi (kJ)3119 kJ
Fedt23.2 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat94.1 g
Sukker24.4 g
Kostfibre7 g
Protein38.2 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær 1/2 rødløg i tynde skiver. Hak 1/2 rødløg fint. Bland skåret rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Stil til side.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat groft. Riv gulerod (uskrællet). Hak koriander groft. Skær lime i både. Dræn majs i en si.

Steg majs
3

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne. Stil til side i en skål.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød og hakket rødløg. Steg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, oksebouillon, vand* og ketchup. Lad simre i 2-3 min.

Bland majssalsa
5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Tilsæt tomat, koriander og gulerod til skålen med majs. Tilsæt en smule limesaft. Krydr med salt* og peber*. Hæld væde fra syltet rødløg. 

Server
6

Server tortillabrød med oksekød, majssalsa, syltet rødløg, fraiche og resterende limebåde.