HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekoteletter
topBanner
Svinekoteletter

Svinekoteletter

med gulerodscouscous & dukkah

Lav lækker couscous kogt med orange gulerod og aromatisk hvidløg, og bland med røde ovnbagte cherrytomater, grøn spinat og persille. Tilsæt svinekoteletter og drys med ristet dukkah, der giver en dejlig smagssætning, og med ét har du serveret en velsmagende middag, der inviterer både voksne og børn til at rydde tallerkenerne.

Tags:HurtigBørnevenligUnder 650 kcal
Allergener:glutennøddersellerisesamjordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

4 g

Dukkah

(Indeholdernødder, selleri, sesam, jordnødder)

20 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

2.5 dl

Bredbladet persille

Gulerod

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Mandler

(Indeholdernødder)

Cherrytomater

Spinat

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2222.8755 kJ
Kalorier (kcal)531.28 kcal
Fedt24.806 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat38.98 g
Sukker0.8 g
Protein38.68 g
Salt1.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Del cherrytomater i to. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person).

2

Fordel cherrytomater på en bageplade (den ene side) med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil bløde. Drys dukkah ud over bagepladen (den anden side), når cherrytomaterne har 5 min tilbage i ovnen.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* og grøntsagsbouillon. Bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet* absorberet.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Lad hvile på en tallerken i 5 min. 

5

Hak spinat og persille groft. Hak mandler groft. Rør bagte cherrytomater, spinat og 1/2 persille i gryden med couscous. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret koteletter og gulerodscouscous på tallerkener. Øs overskydende saft fra koteletterne over. Drys med dukkah og mandler. Top med fraiche og resterende persille.