
Lav lækker couscous kogt med orange gulerod og aromatisk hvidløg, og bland med røde ovnbagte cherrytomater, grøn spinat og persille. Tilsæt svinekoteletter og drys med ristet dukkah, der giver en dejlig smagssætning, og med ét har du serveret en velsmagende middag, der inviterer både voksne og børn til at rydde tallerkenerne.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Svinekamfilet
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede)
15 g
Dukkah
75 g
Fraiche
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Gulerod
4 g
Bouillon
20 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter)
125 g
Cherrytomater
30 g
Spinat
2 stk
Hvidløgsfed
2.5 dl
Vand

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Del cherrytomater i to. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person).

Fordel cherrytomater på en bageplade (den ene side) med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil bløde. Drys dukkah ud over bagepladen (den anden side), når cherrytomaterne har 5 min tilbage i ovnen.

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* og grøntsagsbouillon. Bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet* absorberet.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Lad hvile på en tallerken i 5 min.

Hak spinat og persille groft. Hak mandler groft. Rør bagte cherrytomater, spinat og 1/2 persille i gryden med couscous. Krydr med salt* og peber*.

Anret koteletter og gulerodscouscous på tallerkener. Øs overskydende saft fra koteletterne over. Drys med dukkah og mandler. Top med fraiche og resterende persille.

