Svinekoteletter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekoteletter

Svinekoteletter

med gulerodscouscous & dukkah

Lav lækker couscous kogt med orange gulerod og aromatisk hvidløg, og bland med røde ovnbagte cherrytomater, grøn spinat og persille. Tilsæt svinekoteletter og drys med ristet dukkah, der giver en dejlig smagssætning, og med ét har du serveret en velsmagende middag, der inviterer både voksne og børn til at rydde tallerkenerne.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

15 g

Dukkah

75 g

Fraiche

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Gulerod

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

125 g

Cherrytomater

30 g

Spinat

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)531 kcal
Energi (kJ)2223 kJ
Fedt24.81 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat38.98 g
Sukker0.8 g
Protein38.68 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Del cherrytomater i to. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person).

Bag cherrytomater
2

Fordel cherrytomater på en bageplade (den ene side) med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil bløde. Drys dukkah ud over bagepladen (den anden side), når cherrytomaterne har 5 min tilbage i ovnen.

Kog couscous
3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* og grøntsagsbouillon. Bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet* absorberet.

Steg koteletter
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Lad hvile på en tallerken i 5 min. 

Bland gulerodscouscous
5

Hak spinat og persille groft. Hak mandler groft. Rør bagte cherrytomater, spinat og 1/2 persille i gryden med couscous. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret koteletter og gulerodscouscous på tallerkener. Øs overskydende saft fra koteletterne over. Drys med dukkah og mandler. Top med fraiche og resterende persille.