Svinekød i cremet citronpebersauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekød i cremet citronpebersauce

Svinekød i cremet citronpebersauce

med æble-dildsalat og kogte kartofler

I aften frister vi med en lynhurtig opskrift, som alligevel indeholder en masse skønne ingredienser. De forkogte kartofler bliver varmet op, og derefter vendt med smør. Samtidigt steger vi svinekød, og lader det simre i en syrlig sauce med citronpeber, kyllingebouillon og fløde. Vi når også at bikse en frisk æble-dildsalat med agurk og lime sammen.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Æble

1 stk

Agurk

1 pose

Dild

2 g

Citronpeber

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Små kartofler, forkogte

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2917 kJ
Kalorier (kcal)697 kcal
Fedt32.9 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat58.9 g
Sukker14 g
Protein37.8 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.

Vend smør [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i gryden, og stil til side med låg på.

Lav æble-dildsalat
2

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Hak æble og agurk groft.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland agurk, æble, limesaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål. 

Riv dild groft, og vend i skålen.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Sænk til middel varme. Tilsæt citronpeber, kyllingebouillon, madlavningsfløde og vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet. 

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Server
4

Anret kartofler, æble-dildsalat og svinekød på tallerkener.

Top svinekød med sauce.