Italiensk suppe lavet på rekordtid, kan du tro det? Det er faktisk sandt, og suppen er fantastisk varmende og rar, når man har lyst til comfort food. Her får du hvide bønner, hakket svinekød og spinat i en suppe krydret med Middelhavsdrøm. Den toppes med finrevet ost, og der kommer smørbagt hvidløgsbrød på siden.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svinekød
1 pakke
Cannellinibønner
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
30 g
Spinat
1 stk
Tomat
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Middelhavsdrøm
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Smør til brød
3.5 dl
Vand til suppe
½ tsk
Salt til suppe
½ tsk
Sukker til suppe
1 spsk
Smør til suppe
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Hæld væde fra cannellinibønner.
Hak løg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med løg i 3-4 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, del brød på langs.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak tomat groft.
Bland hvidløg og smør i en lille skål.
Smør brød med hvidløgssmør.
Placer brød på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 7-8 min, eller indtil sprødt og gyldent.
Skyl spinat.
Tilsæt Middelhavsdrøm til stegepanden med hakket svinekød, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomat, cannelinibønner, kyllingebouillon, vand, smør, salt, sukker og et nip peber. Bring i kog, og sænk til middel varme. Lad simre i 3-4 min.
Rør spinat i færdigkogt suppe, indtil spinat falder sammen.
Anret suppe i skåle.
Drys med finrevet ost.
Server med hvidløgsbrød.