Toscansk hakket svinekød- og cannellinibønnesuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Toscansk hakket svinekød- og cannellinibønnesuppe

med spinat og hvidløgsbrød

Italiensk suppe lavet på rekordtid, kan du tro det? Det er faktisk sandt, og suppen er fantastisk varmende og rar, når man har lyst til comfort food. Her får du hvide bønner, hakket svinekød og spinat i en suppe krydret med Middelhavsdrøm. Den toppes med finrevet ost, og der kommer smørbagt hvidløgsbrød på siden.

Tags:
Let at lave
10 min prep
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svinekød

1 pakke

Cannellinibønner

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Spinat

1 stk

Tomat

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Smør til brød

3.5 dl

Vand til suppe

½ tsk

Salt til suppe

½ tsk

Sukker til suppe

1 spsk

Smør til suppe

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4249 kJ
Kalorier (kcal)1016 kcal
Fedt45.7 g
Mættet fedt20.5 g
Kulhydrat93.9 g
Sukker12.9 g
Protein49.5 g
Salt8.4 g

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hæld væde fra cannellinibønner.

Hak løg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med løg i 3-4 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

2

Imens, del brød på langs. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak tomat groft. 

Bland hvidløg og smør i en lille skål. 

Smør brød med hvidløgssmør.

Placer brød på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 7-8 min, eller indtil sprødt og gyldent.

Skyl spinat.

3

Tilsæt Middelhavsdrøm til stegepanden med hakket svinekød, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomat, cannelinibønner, kyllingebouillon, vand, smør, salt, sukker og et nip peber. Bring i kog, og sænk til middel varme. Lad simre i 3-4 min.

Rør spinat i færdigkogt suppe, indtil spinat falder sammen.

4

Anret suppe i skåle.

Drys med finrevet ost.

Server med hvidløgsbrød.