Skip to main content
Toscansk svinekød- og cannellinibønnesuppe

Toscansk svinekød- og cannellinibønnesuppe

med spinat og hvidløgsbrød

4.5
(28)

Italiensk suppe lavet på rekordtid, kan du tro det? Det er faktisk sandt, og suppen er fantastisk varmende og rar, når man har lyst til comfort food. Her får du hvide bønner, hakket svinekød og spinat i en suppe krydret med Middelhavsdrøm. Den toppes med finrevet ost, og der kommer smørbagt hvidløgsbrød på siden.

Tags:
Kort forberedelse
Comfort Food
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svinekød

380 g

Cannellinibønner

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Spinat

1 stk

Tomat

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

20 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

4 g

Bouillon

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Smør til brød

3.5 dl

Vand til suppe

1 spsk

Smør til suppe

½ tsk

Salt til suppe

½ tsk

Sukker til suppe

Næringsindhold

Energi (kJ)4480 kJ
Kalorier (kcal)1071 kcal
Fedt45.6 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat104.5 g
Sukker12.4 g
Kostfibre15.1 g
Protein53 g
Kolesterol8.3 mg
Salt7.1 g
Trans Fat0.1 g
Potassium300.1 mg
Calcium142.7 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hæld væde fra cannellinibønner.

Hak løg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød og løg i 3-4 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsbrød
2

Imens, del brød på langs. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak tomat groft. 

Bland hvidløg og smør i en lille skål. 

Smør brød med hvidløgssmør, og placer på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 7-8 min, eller indtil sprødt og gyldent.

Skyl spinat.

Lav suppe
3

Tilsæt Middelhavsdrøm til stegepanden med svinekød, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomat, cannelinibønner, bouillon, vand, smør, salt, sukker og et nip peber. Bring i kog, og sænk til middel varme. Lad simre i 3-4 min.

Tilsæt spinat, og vend indtil spinaten faldet sammen.

Server
4

Anret suppe i skåle.

Drys med finrevet ost.

Server med hvidløgsbrød.