HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right icon"Stjerneglitrende" Svinemørbrad
topBanner
"Stjerneglitrende" svinemørbrad

"Stjerneglitrende" svinemørbrad

med sød kartoffel og "Buzz Lightyear-salat"

LIGHTYEAR

Vi fejrer lanceringen af familiefilmen Lightyear på Disney+ med intergalaktiske måltider inspireret af filmen. Vi lover, at vi ikke har fået stjernenøkker, men den her ‘stjerneglitrende’ svinemørbrad skinner skarpt på den kulinariske aftenhimmel! Tag en tur derop ved at sætte tænderne i den lækre sesamskorpe, de søde kartofler og en Buzz Lightyear-salat som selv de mest kræsne astronaut-smagsløg kommer til at elske.

Tags:Under 650 kcalHvedefriBørnevenligProteinrigMax 50g kulhydrater
Allergener:SesamÆgSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

450 g

Sød kartoffel

2 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Svinemørbrad

10 g

Sesamfrø

(IndeholderSesamKan indeholdeNødder, Jordnødder)

1 stk

Pære

1 stk

Agurk

60 g

Blandet salat

½ stk

Citron, økologisk

20 g

Aioli

(IndeholderÆg, Sennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)476 kcal
Energi (kJ)1991 kJ
Fedt15.33 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat45.17 g
Sukker9.8 g
Protein33.06 g
Salt1.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) i 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min, eller indtil gyldne.

2

Dup svinemørbrad tør med køkkenrulle. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend i sesamfrø på en tallerken.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Brun svinemørbrad i 1-2 min på hver side, og overfør til bagepladen, når fritterne har 12 min tilbage. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gennemtilberedt, og lad hvile i en foliepakke indtil servering.

4

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Skær pære i tynde, halve skiver. Skær agurk i tynde skiver. Halver citron [1/2 stk, 2P].

5

Bland pære, agurk, salat, et skvæt citronsaft og eventuelt en smule olivenolie* i en stor skål. Smag til med salt* og peber*. Bland aioli [1/2 pakke, 2P], et skvæt citronsaft og et skvæt vand* i en lille skål. Skær svinemørbrad i tynde skiver.

6

Anret svinemørbrad, fritter og pæresalat på tallerkener. Server med aiolidressing.