topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegte ris

Stegte ris

med grønne bønner, spejlæg & srirachamayo (OBS! Æg medfølger ikke)

Vi håber at I er sultne, for om en halv time kan I se frem til at nyde store skåle fyldt med lækre ingredienser. Vi koger ris, som derefter steges færdig sammen med grønne bønner, hvidløg, gulerod, pak choi og forårsløg. Vi serverer ris i skåle og topper med stegte æg, srirachamayo, sesamfrø og koriander.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Pak choi

150 g

Basmatiris

2 stk

Gulerod

150 g

Grønne bønner

1 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sriracha

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 5)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)586 kcal
Energi (kJ)2453 kJ
Fedt17.76 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat86.46 g
Sukker21.2 g
Protein18.81 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 8 min. OBS: Risen færdigtilberedes i trin 4!

Forbered grøntsager
2

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak pak choi groft. Skær grønne bønner i mindre stykker. Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak koriander groft.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod, pak choi og forårsløg (gem lidt til anretning) i 4-5 min. Bland mayonnaise og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en lille skål. Tilsæt vand* [1 tsk | 2 tsk], rør rundt, og smag til med salt* og peber*.TIP: Undlad srirachaen, hvis ikke alle er til stærk mad.

Tilsæt ris
4

Tilsæt grønne bønner, hvidløg, sojasauce, asiatisk woksauce og et skvæt vand* til stegepanden, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt ris og steg under omrøring i 2 min, eller indtil risen er mør.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt halvdelen af sesamfrø, og slå æg* [2 stk| 4 stk] ud ovenpå. Steg i 4-5 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. 

Server
6

Anret stegt ris i dybe tallerkener. Top med spejlægDryp med srirachamayo. Drys med koriander og resterende forårsløg og sesamfrø.