
Stegte grøntsager
med tofu, hvidløgsris & sojamayo
Hør lige her - helt perfekt, gyldenstegt tofu smagt til med et fænomenalt krydderi, woket sammen med friske grøntsager i en guddommelig velsmagende stir-fry sauce. Server med aromatisk duftende hvidløgsris og en lækker mayosauce rig på lækker umami og salthed. Top med forårsløg og et stænk limejuice, og efter kun 20 minutter har du en symfoni af smag, der venter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Ga-Laksa
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
100 g
Basmatiris
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
1 stk
Rød peberfrugt
1 stk
Forårsløg
250 g
Tofu
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
½ stk
Lime
1 stk
Gulerod
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt
3 dl
Vand
1.5 spsk
Hvedemel
Fremgangsmåde
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Skær tofu i 2 cm tern. Bland Ga-Laksa og hvedemel* med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken.
Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Vend tofu i panering. Friter i 3-4 min. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Bland sojasauce [1/2 pakke, 2 pers.], mayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) ved middelhøj varme. Steg rødløg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt asiatisk dressing og resterende hvidløg. Rør rundt. Tilsæt tofu. Tag panden af varmen.
Anret ris, tofu og grøntsager i dybe tallerkener. Øs over overskydende væde fra panden. Top med sojamayo og forårsløg. Server med resterende limebåde.