topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegte grøntsager

Stegte grøntsager

med tofu, hvidløgsris & sojamayo

Hør lige her - helt perfekt, gyldenstegt tofu smagt til med et fænomenalt krydderi, woket sammen med friske grøntsager i en guddommelig velsmagende stir-fry sauce. Server med aromatisk duftende hvidløgsris og en lækker mayosauce rig på lækker umami og salthed. Top med forårsløg og et stænk limejuice, og efter kun 20 minutter har du en symfoni af smag, der venter.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Ga-Laksa

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

100 g

Basmatiris

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Forårsløg

250 g

Tofu

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

½ stk

Lime

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

3 dl

Vand

1.5 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)185 kcal
Energi (kJ)772 kJ
Fedt9.91 g
Mættet fedt0.9 g
Kulhydrat20.47 g
Sukker10.2 g
Protein3.5 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Skær tofu i 2 cm tern. Bland Ga-Laksa og hvedemel* med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken.

Friter tofu
3

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Vend tofu i panering. Friter i 3-4 min. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland sojamayo
4

Bland sojasauce [1/2 pakke, 2 pers.], mayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.

Steg grøntsager
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) ved middelhøj varme. Steg rødløg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt asiatisk dressing og resterende hvidløg. Rør rundt. Tilsæt tofu. Tag panden af varmen.

Server
6

Anret ris, tofu og grøntsager i dybe tallerkener. Øs over overskydende væde fra panden. Top med sojamayo og forårsløg. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image