topBanner
Stegte grøntsager

Stegte grøntsager

med tofu, hvidløgsris & sojamayo

Hør lige her - helt perfekt, gyldenstegt tofu smagt til med et fænomenalt krydderi, woket sammen med friske grøntsager i en guddommelig velsmagende stir-fry sauce. Server med aromatisk duftende hvidløgsris og en lækker mayosauce rig på lækker umami og salthed. Top med forårsløg og et stænk limejuice, og efter kun 20 minutter har du en symfoni af smag, der venter.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:ægsennepsojaglutensesamsulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Basmatiris

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød peberfrugt

250 g

Tofu

(Indeholdersoja)

1 stk

Forårsløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdersoja, gluten, sesam, sulfitter)

½ stk

Lime

1 stk

Gulerod

4 g

Ga-Laksa

½ pakke

Sojasauce

(Indeholdersoja, gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Hvedemel*

(Indeholdergluten)

3 dl

Vand*

¼ tsk

Salt*

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2483 kJ
Kalorier (kcal)594 kcal
Fedt17 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat82 g
Sukker21 g
Protein24 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min.

Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.

Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver.

Skær lime i både.

Hak forårsløg fint.

Skær tofu i 2 cm tern.

Bland Ga-Laksa og hvedemel* med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken.

3

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme.

Vend tofu i panering. Friter i 3-4 min.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Bland sojasauce [1/2 pakke, 2 pers.], mayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) ved middelhøj varme.

Steg rødløg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min.

Tilsæt asiatisk dressing og resterende hvidløg. Rør rundt.

Tilsæt tofu. Tag panden af varmen.

6

Anret ris, tofu og grøntsager i dybe tallerkener.

Øs over overskydende væde fra panden.

Top med sojamayo og forårsløg.

Server med resterende limebåde.