Stegt laks og miso-sennepssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt laks og miso-sennepssauce

Stegt laks og miso-sennepssauce

med langkornede ris og sesamgrøntsager

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Miso er en japansk pasta lavet af fermenterede sojabønner. I aften bruger vi misopasta i en fantastisk sauce med sennep og lime. Saucen passer perfekt til sprødstegt laks og luftige ris. Spændende tilbehør er en frisk salat med kål, gulerod, sesamfrø og mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

½ stk

Lime

15 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

7.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3376 kJ
Kalorier (kcal)807 kcal
Fedt41.9 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat70.1 g
Sukker6.3 g
Protein34.5 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg laks
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

Lav salat
3

Imens, halver lime [½ stk, 2P].

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland spidskål, gulerod, sesamfrø, mayonnaise og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], miso [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med laks og grøntsager.

Server med misosauce.