Skip to main content
Stegt gnocchi og plantefarsragu

Stegt gnocchi og plantefarsragu

med frisk persille og finrevet ost

I humør til italiensk og vegetarisk? Vores Stegt gnocchi med plantefarsragu er indbegrebet af italiensk forkælelse, med sprød gnocchi og cremet ragu, der giver en herlig og frisk pause fra den sædvanlige pasta-bolo.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

400 g

Gnocchi

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

1 stk

Bredbladet persille

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

40 g

Rucola

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

35 g

Tomatpuré

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

1 spsk

Olie til gnocchi

¼ tsk

Salt til gnocchi

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Smør til sauce

½ dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4512 kJ
Kalorier (kcal)1078 kcal
Fedt63.1 g
Mættet fedt29.8 g
Kulhydrat91.2 g
Sukker17.1 g
Kostfibre14.3 g
Protein35.2 g
Salt8.1 g
Potassium326.7 mg
Calcium19.4 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg gnocchi
2

Smelt smør i en stor stegepande, tilsæt olivenolie, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden.

Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Gnocchien skal ikke koges, inden den steges.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, løg, gulerod og salt i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne er bløde.

Tilsæt hvidløg og Hello Sunrise, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde, smør, vand, bouillon, salt og et nip peber, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Lav salat
5

Imens, riv persille i mindre stykker.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skyl rucola.

Bland rucola, persille, peberfrugt, salt og olivenolie i en stor skål.

Server
6

Anret ragu og gnocchi i dybe tallerkener.

Drys med finrevet ost.

Dryp med en smule olivenolie.

Top med salat.