
I humør til italiensk og vegetarisk? Vores Stegt gnocchi med plantefarsragu er indbegrebet af italiensk forkælelse, med sprød gnocchi og cremet ragu, der giver en herlig og frisk pause fra den sædvanlige pasta-bolo.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
400 g
Gnocchi
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
1 stk
Bredbladet persille
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
40 g
Rucola
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
35 g
Tomatpuré
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 stk
Peberfrugt
1 spsk
Smør til stegning
1 spsk
Olie til gnocchi
¼ tsk
Salt til gnocchi
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Smør til sauce
½ dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Hak løg fint.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i en stor stegepande, tilsæt olivenolie, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden.
Krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Gnocchien skal ikke koges, inden den steges.

Opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars, løg, gulerod og salt i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne er bløde.
Tilsæt hvidløg og Hello Sunrise, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde, smør, vand, bouillon, salt og et nip peber, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Imens, riv persille i mindre stykker.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skyl rucola.
Bland rucola, persille, peberfrugt, salt og olivenolie i en stor skål.

Anret ragu og gnocchi i dybe tallerkener.
Drys med finrevet ost.
Dryp med en smule olivenolie.
Top med salat.