topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stærk Carbonara

Stærk Carbonara

med chorizo & appelsinsalat

Altså, synes du ik’, lige som os, at chorizo ​​er en undervurderet ingrediens? Her giver vi derfor chorizo stor fokus i en fantastisk og cremet carbonarasauce og serverer med spaghetti og frisk appelsinsalat. Pølsens dejlige røde farve og krydrede smag får den fra peberfrugter, hvidløg og cayenne, som giver sting til saucen. Carbonarasaucen, som koges sammen på fløde, bouillon og lagret ost, og som er tilberedt med æggeblomme i klassisk stil, slynger sig perfekt rundt om spaghettiens længder. Appelsinsalaten giver dig en ekstra smagsdimension af balsamico - og stol på os, når vi siger, at smagene forener sig.

Tags:
Hurtig
Stærk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Spaghetti

1 stk

Tomat

200 ml

Madlavningsfløde

15 ml

Balsamico

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

200 g

Chorizo-pølse

1 stk

Appelsin

60 g

Blandet salat

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)246 kcal
Energi (kJ)1029 kJ
Fedt20.49 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat5.99 g
Sukker1.4 g
Protein15.11 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog spaghetti
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil 'al dente'. Si vand fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*. 

Steg chorizo
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær chorizo i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tilsæt chorizo. Steg i 4-5 min.

Forbered frugt & grønt
3

Skær tomat i skiver. Skær appelsin i tern.

Lav æggeblanding
4

Bland madlavningsfløde, æggeblomme*, grøntsagsbouillon og 3/4 revet ost i en skål. Tilsæt spaghetti til panden med chorizo. Tilsæt æggeblanding. Tag panden af varmen. Rør rundt i 1 min. Smag til med salt* og peber*.

Bland appelsinsalat
5

Bland balsamico og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*. Vend tomat, appelsin og salat i skålen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret carbonara i dybe tallerkener. Top med resterende revet ost. Server med appelsinsalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image