topBanner
Stærk Carbonara

Stærk Carbonara

med chorizo & appelsinsalat

Altså, synes du ik’, lige som os, at chorizo ​​er en undervurderet ingrediens? Her giver vi derfor chorizo stor fokus i en fantastisk og cremet carbonarasauce og serverer med spaghetti og frisk appelsinsalat. Pølsens dejlige røde farve og krydrede smag får den fra peberfrugter, hvidløg og cayenne, som giver sting til saucen. Carbonarasaucen, som koges sammen på fløde, bouillon og lagret ost, og som er tilberedt med æggeblomme i klassisk stil, slynger sig perfekt rundt om spaghettiens længder. Appelsinsalaten giver dig en ekstra smagsdimension af balsamico - og stol på os, når vi siger, at smagene forener sig.

Tags:HurtigStærk
Allergener:glutensojamælkægsellerisulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Chorizo-pølse

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Tomat

1 stk

Appelsin

200 ml

Madlavningsfløde

1 pose

Blandet salat

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3998 kJ
Kalorier (kcal)956 kcal
Fedt40 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat115 g
Sukker19 g
Protein38 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil 'al dente'.

Si vand fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

2

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær chorizo i 2 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Svits hvidløg i 1 min.

Tilsæt chorizo. Steg i 4-5 min.

3

Skær tomat i skiver.

Skær appelsin i tern.

4

Bland madlavningsfløde, æggeblomme*, grøntsagsbouillon og 3/4 revet ost i en skål.

Tilsæt spaghetti til panden med chorizo.

Tilsæt æggeblanding. Tag panden af varmen. Rør rundt i 1 min.

Smag til med salt* og peber*.

5

Bland balsamico og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Vend tomat, appelsin og salat i skålen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret carbonara i dybe tallerkener.

Top med resterende revet ost.

Server med appelsinsalat.