HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStærk Caponata
topBanner
Stærk Caponata

Stærk Caponata

med frisk pasta og finrevet ost

Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Tagliolini er en pasta, der minder om tagliatelle, og den passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og ricotta. Vi topper med revet hård ost, som smelter sammen med herlighederne!

Tags:VegetariskUnder 650 kcal
Allergener:glutensellerimælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Gul peberfrugt

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

250 g

Tagliatelle

(IndeholderglutenKan indeholdeæg, soja, sennep)

1 stk

Chili

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Rød peberfrugt

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

50 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

1 stk

Løg

1 pose

Timian

½ stk

Aubergine

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2604.4146 kJ
Kalorier (kcal)622.47 kcal
Fedt10.2825 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat105.9707 g
Sukker30 g
Protein25.8168 g
Salt4.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine [1/2 stk, 2P] og peberfrugter i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak chili [½ stk, 2P] fint. Hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint. TIP: Hold i toppen af timianstilken, og træk ned med to fingre for at løsne bladene.

3

Bring en stor gryde med vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg videre i 1 min.

4

Tilsæt hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, vand* [1 dl I 2 dl] og et nip salt* og peber*, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

5

Vend pasta og halvdelen af bagte grøntsager i stegepanden med tomatsauce. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret Caponata i dybe tallerkener. Top med resterende bagte grøntsager. Drys med chili, finrevet ost og resterende timian.