topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stærk Caponata

Stærk Caponata

med frisk pasta og finrevet ost

Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Tagliolini er en pasta, der minder om tagliatelle, og den passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og ricotta. Vi topper med revet hård ost, som smelter sammen med herlighederne!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Aubergine

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Timian

1 stk

Rød chili

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)623 kcal
Energi (kJ)2604 kJ
Fedt10.22 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat105.97 g
Sukker30 g
Protein25.82 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine [1/2 stk, 2P] og peberfrugter i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak chili [½ stk, 2P] fint. Hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint. TIP: Hold i toppen af timianstilken, og træk ned med to fingre for at løsne bladene.

Steg løg
3

Bring en stor gryde med vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg videre i 1 min.

Lav tomatsauce
4

Tilsæt hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, vand* [1 dl I 2 dl] og et nip salt* og peber*, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

Tilsæt pasta
5

Vend pasta og halvdelen af bagte grøntsager i stegepanden med tomatsauce. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret Caponata i dybe tallerkener. Top med resterende bagte grøntsager. Drys med chili, finrevet ost og resterende timian.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image