I aften laver vi en fantastisk pastaret, med et væld af skønne ingredienser. Vi laver en cremet sauce med tomat, fløde og vores egen krydderiblading som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender rigatoni og frisk spinat i saucen, og så topper vi med gedeost, basilikum og prosciutto.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Tomat
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 pakke
Pasta
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)
50 g
Prosciutto
1 pose
Basilikum
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
1 dl
Gemt nudelvand
1 spsk
Olie til sauce
½ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Sukker til sauce
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gylden og sprød.
Imens, hak tomat groft.
Skyl spinat.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg tomat, Hello Sunrise, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, madlavningsfløde, pastavand, salt og sukker, og lad simre i 3-4 min, eller indtil lidt tyknet.
Imens, hak basilikum groft.
Riv prosciutto i mindre stykker.
Tilsæt pasta og spinat til stegepanden, og vend sammen.
Krydr med et nip salt og peber.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tør.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med gedeost, basilikum og prosciutto.