I aften frister vi med en smuk og farverig bowl med sprøde, ovnbagte kikærter i hovedrollen. Udover kikærter fylder vi vores bowl med hvidløgsbagte kartofler, salat, radiser, avocado og revet ost. Vi serverer vores bowl med et drys pinjekerner og en skøn citrondressing med finhakket purløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
195 g
Kikærter
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Avocado
10 g
Pinjekerner
500 g
Kartofler
75 g
Radiser
20 g
Finrevet ost
1 stk
Salat
1 stk
Purløg
50 ml
Citrondressing med kærnemælk
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Vand til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.
Skær rødløg i 1 cm både.
Hæld væde fra kikærter.
Fordel kikærter på den ene side af en bageplade med bagepapir, og mos let med en spiseske eller palet.
Fordel rødløg på den anden side af bagepladen.
Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.
Bag i 12-15 min, eller indtil sprøde.
Imens, hak purløg fint.
Bland citrondressing, purløg, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
Imens, skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Skær radiser i tynde skiver.
Hak tomat groft.
Anret salat, kartofler, tomat og radiser i dybe tallerkener.
Top med avocado, pinjekerner, finrevet ost, kikærter og rødløg.
Dryp med citrondressing.