Sprød kikærtebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kikærtebowl

Sprød kikærtebowl

med avocado og ristede pinjekerner

I aften frister vi med en smuk og farverig bowl med sprøde, ovnbagte kikærter i hovedrollen. Udover kikærter fylder vi vores bowl med hvidløgsbagte kartofler, salat, radiser, avocado og revet ost. Vi serverer vores bowl med et drys pinjekerner og en skøn citrondressing med finhakket purløg.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Milk
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

195 g

Kikærter

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Avocado

10 g

Pinjekerner

500 g

Kartofler

75 g

Radiser

20 g

Finrevet ost

1 stk

Salat

1 stk

Purløg

50 ml

Citrondressing med kærnemælk

1 stk

Tomat

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Vand til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2361 kJ
Kalorier (kcal)564 kcal
Fedt22.9 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat64.8 g
Sukker8.7 g
Kostfibre14.3 g
Protein18.1 g
Salt3.3 g
Trans Fat0.1 g
Potassium1330.6 mg
Calcium14.3 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Rist pinjekerner
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Bag kikærter
3

Skær rødløg i 1 cm både.

Hæld væde fra kikærter.

Fordel kikærter på den ene side af en bageplade med bagepapir, og mos let med en spiseske eller palet.

Fordel rødløg på den anden side af bagepladen. 

Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i 12-15 min, eller indtil sprøde.

Bland dressing
4

Imens, hak purløg fint.

Bland citrondressing, purløg, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
5

Imens, skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Skær radiser i tynde skiver.

Hak tomat groft. 

Server
6

Anret salat, kartofler, tomat og radiser i dybe tallerkener.

Top med avocado, pinjekerner, finrevet ost, kikærter og rødløg.

Dryp med citrondressing.