Ugens fisk smager fantastisk, uanset om du bruger grillen eller stegepanden. Vi krydrer ørred med vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas favorit, og steger den sprød og gylden. Et fantastisk tilbehør er en vidunderligt cremet kartoffelsalat med dild, rødløg, spinat, glaskål, crème fraiche og mayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ørred
(Indeholder: Fisk)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
1 stk
Dild
30 g
Spinat
½ stk
Glaskål, hvid
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
500 g
Kartofler
½ stk
Rødløg
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Hak dild fint.
Skræl glaskål [½ stk, 2P], og skær i 1 cm tern.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mamas Favorit og et nip salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg fisk med skindsiden nedad i 4-5 min. Vend fisk, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, bland grøntsager, dild, fraiche, mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Lad kartofler køle en smule af, og vend i skålen med dressing.
Anret kartoffelsalat i dybe tallerkener.
Top med fisk.