Skip to main content
Pandestegt ørred
Pandestegt ørred

Pandestegt ørred

med cremet kartoffelsalat og frisk spinat

Ugens fisk smager fantastisk, uanset om du bruger grillen eller stegepanden. Vi krydrer ørred med vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas favorit, og steger den sprød og gylden. Et fantastisk tilbehør er en vidunderligt cremet kartoffelsalat med dild, rødløg, spinat, glaskål, crème fraiche og mayo.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Æg
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

(Indeholder: Fisk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Dild

30 g

Spinat

½ stk

Glaskål, hvid

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

½ stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)2438 kJ
Kalorier (kcal)583 kcal
Fedt27 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat54.5 g
Sukker6.6 g
Kostfibre6.9 g
Protein32 g
Salt1.4 g
Potassium1178.8 mg
Calcium4.4 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med salt og peber, og stil til side med låg på.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Hak dild fint. 

Skræl glaskål [½ stk, 2P], og skær i 1 cm tern.

Steg fisk
3

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mamas Favorit og et nip salt og peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk med skindsiden nedad i 4-5 min. Vend fisk, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav dressing
4

Imens, bland grøntsager, dild, fraiche, mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Lav kartoffelsalat
5

Lad kartofler køle en smule af, og vend i skålen med dressing.

Server
6

Anret kartoffelsalat i dybe tallerkener.

Top med fisk. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image