Asiatisk nudelsuppe og grøntsagsgyoza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk nudelsuppe og grøntsagsgyoza

Asiatisk nudelsuppe og grøntsagsgyoza

med pak choi og peanut-chillicrisp

Oplev det bedste fra Asien med vores Nudelsuppe med grøntsagsgyoza. Denne ret er pakket med friske, vibrerende smage og varmer dig igennem på enhver kold dag. Vi topper suppen med gyozaer med en spicy, knasende topping bestående af peanuts, chiliflager, hvidløg og olivenolie.

Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 tsk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

15 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

10 ml

Sesamolie

(Indeholder Sesam)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til suppe

3 dl

Gemt nudelvand

1 tsk

Sukker til sauce

1 dl

Vand til gyoza

1 spsk

Olie til dressing

½ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2848 kJ
Kalorier (kcal)681 kcal
Fedt25.3 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat89.3 g
Sukker11 g
Protein20.6 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær pak choi i kvarte.

Snit forårsløg fint.

Riv ingefær fint.

Lav suppe
3

Bring vand, nudelvand, ingefær, misopasta, sojasauce og sukker i kog i en stor gryde.

Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min under låg.

Tilsæt nudler til suppen lige inden servering.

Steg gyoza og pak choi
4

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pak choi og gyoza med den flade side nedad i 3 min, eller indtil gyozabunden er gyldenbrun.

Tilsæt vand, og dæk med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gyozaerne er gennemvarme.

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! - Steg gyoza og pak choi ad omgange, hvis der ikke er plads på stegepanden.

Lav peanut-chilicrisp
5

Knus peanuts (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland sesamolie, peanuts, chiliflager, hvidløg, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret nudelsuppe i skåle.

Top med gyoza, gulerod, pak choi og forårsløg.

Drys med peanut-chilicrisp.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image