topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti 'puttanesca'

Spaghetti 'puttanesca'

med kalamataoliven og sprøde hvidløgsbrød

Spaghetti puttanesca er en traditionel italiensk pastaret med en fyldig sauce med masser af grøntsager og krydderier. Vores puttanesca indeholder løg, gulerod, tomater, oliven, chiliflager, spinat og to fantastiske krydderiblandinger. Vi blander vores sauce med spaghetti i stegepanden, topper med ost og frisk basilikum, og server vores pasta med hvidløgsbrød.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

50 g

Soltørrede tomater

1 g

Chiliflager

4 g

Middelhavsdrøm

1 dåse

Tomatpuré

70 g

Kalamataoliven

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

1 stk

Gulerod

4 g

Hvide Løjer & Urter

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4436 kJ
Kalorier (kcal)1060 kcal
Fedt51.4 g
Mættet fedt18.4 g
Kulhydrat114 g
Sukker20.1 g
Protein32 g
Salt4.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsbrød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Del brød på langs.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Placer brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgsolie.

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.

Forbered råvarer
2

Hak soltørrede tomater og oliven groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skyl spinat.

Kog pasta
3

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.  

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod i 2-3 min, eller indtil næsten bløde.

Tilsæt soltørrede tomater, oliven, chiliflager, Middelhavsdrøm og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpuré og sukker [1/2 tsk | 1 tsk], og steg i yderligere 1 min.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt spinat, pastavand, smør [1 spsk | 2 spsk] og finrevet ost, og lad simre i 2-3 min. 

Imens, hak basilikum fint.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med salatost og basilikum.

Server med hvidløgsbrød.