HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpaghetti Carbonara
topBanner
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med sprød bacon og frisk glaskålssalat

Dette er en af ​​vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Skøn spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af blandt andet bacon, fløde, svampe og ost. Server med en spændende glaskålsalat med persille. Det her er så godt og nemt at lave, og har du ikke serveret familien denne favorit, er det obligatorisk at tage chancen nu!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojamælkægsellerisulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

200 g

Champignon

270 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

125 g

Bacon, skiver

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

200 ml

Madlavningsfløde

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ stk

Glaskål, hvid

50 g

Grønkål, skåret

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg* (trin 4)

efter behov

Sukker* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4192.1172 kJ
Kalorier (kcal)1001.9401 kcal
Fedt40.651 g
Mættet fedt21.5 g
Kulhydrat109.925 g
Sukker12.2 g
Protein43.9425 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille groft. Skræl glaskål [½ stk, 2P], del i kvarte på langs, og skær i tynde skiver. Skær svampe i tynde skiver. Hak bacon groft.

2

Tilsæt spaghetti til gryden med kogende vand*, og kog i 8-9 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra. TIP: ‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min, eller indtil sprød. Tilsæt svampe, og steg videre i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Sænk til middel varme.

4

Pisk madlavningsfløde, æggeblomme* [2 stk I 4 stk], finrevet ost og grøntsagsbouillon sammen i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side. Masser grønkål med en smule olivenolie* i en stor skål i 1 min. Tilsæt glaskål, halvdelen af persille, hvidvinseddike [½ pakke, 2P], en smule olivenolie* og et nip sukker*, salt* og peber*, og vend sammen. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet. 

5

Tilsæt spaghetti, et skvæt pastavand og æggeblanding til panden (eller bland i gryden, hvis der ikke er plads i panden), og lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk. 

6

Anret Carbonara i dybe tallerkener. Drys med persille. Server med glaskålsalat.