Skip to main content
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med champignon, bacon & æblesalat

4.4
(4,6 t)

Dette er en af ​​vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vidunderlig spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af bl.a. bacon, fløde, svampe og spinat. Server med en super velsmagende spinat og æblesalat smagt til med en lækker dressing af honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at gøre, og hvis du ikke har serveret familien denne favorit før, er det obligatorisk at tage chancen nu!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Selleri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Antal portioner

200 ml

Madlavningsfløde

200 g

Champignon

60 g

Spinat

1 pakke

Spaghetti

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

20 g

Finrevet ost

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Æble

140 g

Bacon, tern

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

½ dl

Vand

Energi (kJ)3161 kJ
Kalorier (kcal)755 kcal
Fedt24.3 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat97.8 g
Sukker5.3 g
Kostfibre4.2 g
Protein34.1 g
Kolesterol0.2 mg
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær æble i tynde, halve skiver. 

Kog spaghetti
2

Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og kom spaghetti tilbage i gryden.

Steg bacon & svampe
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe, og steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og halvdelen af spinat, og steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Sænk til lav varme.

Lav æggeblanding
4

Bland æggeblomme*, madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* i en skål. Pisk sammen, og stil side.TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

Tilsæt spaghetti
5

Tilsæt spaghetti og æggeblanding til stegepanden. Lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend æble og resterende spinat i skålen.

Server
6

Anret spaghetti og æblesalat på tallerkener. Drys med persille.