"Sushi"-burger med røget laks og avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

"Sushi"-burger med røget laks og avocado

med sesamfritter og limesyltet salat

I aften skal vi have en anderledes burger! Nemlig en med røget laks og avocado, som leder tankerne hen på sushi. Vi holder os omkring de asiatiske smage og serverer vores herlige "sushi"-burger med sesamfritter, srirachadressing og limesyltet rødløg og agurk.

Allergener:
Fisk
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

1 stk

Avocado

1 stk

Lime

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

½ stk

Rødløg

500 g

Kartofler

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

1 stk

Agurk

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Ketchup til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3921 kJ
Kalorier (kcal)937 kcal
Fedt44.3 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat101.6 g
Sukker17.7 g
Protein28 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, halver lime.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland limesaft, sukker, salt og rødløg i en lille skål.

Skær agurk i tynde skiver.

3

Bland srirachamayonnaise, ketchup og chiliflager.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

4

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

5

Vend sesamfrø med fritter lige inden servering.

Vend agurk i skålen med rødløg.

6

Smør boller med srirachadressing, og top med røget laks, avocado og syltede grøntsager.

Server med resterende syltede grøntsager og srirachadressing.