topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Shakshuka

Sigt mod spidsen af ​​Nordafrika med vores glødende Shakshuka, der tænder en flamme for tunesisk køkken i dit hjerte. I rettens øje hersker et stegt æg, der sammen med frisk koriander får dig til at se god mad fra et helt nyt perspektiv.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Ketchup

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

1 g

Chiliflager

½ stk

Baguette

100 g

Græsk salatost

4 g

Saha-Ras

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

2 g

Spidskommen, stødt

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør

2 stk

Æg

¼ tsk

Sukker

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)335 kcal
Energi (kJ)1402 kJ
Fedt12.92 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat36.08 g
Sukker29.5 g
Protein13.69 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak rødløg og hvidløg fint. Skær peberfrugter i 1 cm tern. Hak koriander fint.

Lav stuvning
2

Opvarm en smule olivenolie* i en ovnsikker stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, hvidløg og peberfrugt i 2-3 min. Tilsæt Saha-Ras, chiliflager og spidskommen, og steg i 3-4 min. Tilsæt hakkede tomater, ketchup, vand*, grøntsagsbouillon, halvdelen af koriander og en klat smør*, og lad simre i 5-6 min. Smag til med sukker*, salt* og peber*. TIP: Har du ikke en ovnsikker stegepande, kan du bruge en normal stegepande og et ildfast fad.

Tilsæt æg
3

Lav en lille fordybning i tomatstuvningen med en ske. Slå æg* ud i fordybningen. Gør det samme med resterende æg*. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil æggehviden er hvid og æggeblommen er let stivnet.

Varm brød
4

Halver brød [1/2 stk, 2 pers.], og skær over på langs. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt*. Bag i ovnen i 4-5 min.

Tilsæt salatost
5

Smuldr salatost ud over shakshukaen. Drys med resterende koriander.

Server
6

Anret shakshuka på tallerkener. Server med brød.