topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Shakshuka

Sigt mod spidsen af ​​Nordafrika med vores glødende Shakshuka, der tænder en flamme for tunesisk køkken i dit hjerte. I rettens øje hersker et stegt æg, der sammen med frisk koriander får dig til at se god mad fra et helt nyt perspektiv.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Saha-Ras

25 g

Ketchup

1 pose

Koriander

100 g

Græsk salatost

1 pakke

Hakkede tomater

4 g

Spidskommen, stødt

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

1 g

Chiliflager

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Baguette

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør

2 stk

Æg

¼ tsk

Sukker

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)224 kcal
Energi (kJ)937 kJ
Fedt11.79 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat16.6 g
Sukker12.3 g
Protein9.44 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Hak rødløg og hvidløg fint. Skær peberfrugter i 1 cm tern. Hak koriander fint.

Lav stuvning
2

Opvarm en smule olivenolie* i en ovnsikker stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, hvidløg og peberfrugt i 2-3 min. Tilsæt Saha-Ras, chiliflager og spidskommen. Steg i 3-4 min. Tilsæt hakkede tomater, ketchup, vand*, grøntsagsbouillon, 1/2 koriander, og en klat smør*. Lad simre i 5-6 min. Smag til med sukker*, salt* og peber*. TIP: Har du ikke en ovnsikker stegepande, kan du bruge en normal stegepande og et ildfast fad.

Tilsæt æg
3

Lav en lille fordybning i tomatstuvningen med en ske. Slå æg* ud i fordybningen. Gør det samme med resterende æg*. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil æggehviden er hvid og æggeblommen er let stivnet.

Varm brød
4

Halver brød [1/2 stk, 2 pers.]. Skær over på langs. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt*. Bag i ovnen i 4-5 min.

Tilsæt salatost
5

Smuldr salatost ud over shakshukaen. Drys med resterende koriander.

Server
6

Anret shakshuka på tallerkener. Server med brød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image