topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sesamstegte kødboller

Sesamstegte kødboller

med karry-udonnudler og pak choi

I aften laver vi kødboller med svine-/kalvekød, som vi dryser med sesamfrø, og steger gyldne. Vi serverer vores kødboller med karryudonnudler i en sauce med sojasauce, kokosmælk og chili, og en salat med pak choi, gulerod og limesyltet ingefær.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 tsk

Ingefær

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Lime

90 ml

Kokosmælk

1 stk

Pak choi

4 g

Curry-On

220 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til kødboller

½ tsk

Salt til kødboller

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Smør til stegning

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3190 kJ
Kalorier (kcal)762 kcal
Fedt37.1 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat68.3 g
Sukker19.5 g
Protein39.6 g
Salt7.2 g

Fremgangsmåde

Steg kødboller
1

Bland hakket svine-/kalvekød, æg, panko og salt i en stor skål.

Form fars til kødboller (4 pr. person), overfør til en tallerken, og drys med sesamfrø.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kødboller i 12-14 min, eller indtil gyldne og gennemstegte (sænk til middel varme, når de er brunet).

VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Sylt ingefær
2

Imens, riv ingefær (uskrællet) fint.

Halver lime.

Bland ingefær, limesaft, salt og sukker i en stor skål, og stil til side.

Forbered grøntsager
3

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak pak choi groft.

Lav karry
4

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits Curry-On i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sojasauce, nudler, kokosmælk og sød chilisauce, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet og gennemvarmet.

Lav salat
5

Vend pak choi, gulerod, olivenolie og et nip salt i skålen med ingefær lige inden servering.

Server
6

Anret nudler og salat i dybe tallerkener.

Top med kødboller.