Sesampaneret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sesampaneret svinekød

Sesampaneret svinekød

med bagte grøntsager og timian-honningsauce

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager kartofler, rødløg, zucchini og broccoli. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har paneret i sesamfrø. Vi serverer kød, kartofler, og grøntsager med en lækker sauce med timian, hvidløg og honning, samt cremet aioli.

Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

400 g

Små kartofler

1 stk

Rødløg

250 g

Broccoli

½ stk

Zucchini

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Sesamfrø

1 g

Tørret timian

12.5 g

Honning

2 g

Kyllingebouillon

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)755 kcal
Energi (kJ)3158 kJ
Fedt42 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat47.23 g
Sukker11.6 g
Protein43.73 g
Salt1.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler og grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Skær rødløg i 1 cm både. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
2

Skær broccoli i små buketter. Pres eller hak hvidløg fint.

Tilsæt broccoli
3

Tilsæt broccoli til bagepladen med kartofler og grøntager, når de har 15 min er tilbage. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min. 

Steg kød
4

Fordel sesamfrø på en tallerken. Dub svinekød med køkkenrulle, vend i sesamfrø, og krydr med et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, og overfør til en tallerken.

Lav sauce
5

Tilsæt timian og hvidløg til stegepanden, og svits i 30 sek. Tilsæt kyllingebouillon [½ pakke, 2P], honning [1/2 pakke, 2P] og vand* [1 dl | 2 dl ], og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet. Krydr med et nip salt* og peber*. Skær svinekød i 2 cm skiver. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og grøntsager på tallerkener. Dryp med sauce. Server med aioli.