Tag familien med på smagstur til Asien med vores Sesam-svineschnitzel og udonnudler. Vi steger lækre schnitzler paneret med sesamfrø, og serverer med tykke udonnudler vendt med sesamolie. Derfra er der frit valg af toppings, så alle kan skræddersy deres egen asiatiske bowl: Agurk, gulerod, forårsløg, peanuts, sriracha og asiatisk sauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder: Gluten, Hvede)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
1 stk
Agurk
½ stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Forårsløg
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
300 g
Svinekamfilet
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Sesam, Soja)
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Nøtter, Sesam)
20 g
Sriracha
1 dl
Gemt nudelvand
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Ketchup til sauce
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Vend nudler med sesamolie.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær agurk i 1/2 cm stave.
Snit forårsløg fint.
Skær svinekød i skiver (1 pr. person) på et separat skærebræt.
Top svinekød med sesamfrø, og dup sesamfrø let fast.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød med salt og et nip peber i 1-2 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Skær i tynde skiver.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt asiatisk woksauce, nudelvand, kyllingebouillon, ketchup og et nip salt og peber, og steg i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Anret nudler og svinekød i dybe tallerkener.
Server med agurk, gulerod, forårsløg, asiatisk sauce, peanuts og sriracha i skåle.
TIP: Undlad sriracha, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.