topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzel

Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Agurk

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Snittet kålsalat

1 pose

Purløg

20 g

Finrevet ost

1 stk

Citron

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)496 kcal
Energi (kJ)2074 kJ
Fedt22.1 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat32.25 g
Sukker19.1 g
Protein37.18 g
Salt2.2 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered panering
1

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en dyb tallerken. Bland panko og revet ost med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken.

Paner schnitzler
2

Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Stil til side på en tallerken.

Steg schnitzler
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
4

Skær pære i tynde, halve skiver. Hak agurk groft. Hak purløg fint.

Bland pæreslaw
5

Skær citron i både. Bland snittet salat, pære, agurk, aioli, et skvæt citronsaft, et skvæt vand* og halvdelen af purløg i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret schnitzler og pæreslaw på tallerkener. Top med resterende purløg. Server med BBQ-sauce.