Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
1 stk
Agurk
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
1 pose
Purløg
20 g
Finrevet ost
1 stk
Citron
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Pære
1 stk
Æg (trin 1)
Pisk æg* [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en dyb tallerken. Bland panko og revet ost med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken.
Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Stil til side på en tallerken.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær pære i tynde, halve skiver. Hak agurk groft. Hak purløg fint.
Skær citron i både. Bland snittet salat, pære, agurk, aioli, et skvæt citronsaft, et skvæt vand* og halvdelen af purløg i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.
Anret schnitzler og pæreslaw på tallerkener. Top med resterende purløg. Server med BBQ-sauce.