topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw & dildagurker

Byd familien på gyldenstegte schnitzler lavet fra bunden til middag i aften. Alt i alt er dette en hurtig og let ret, hvor de sprøde panerede svinekoteletter kombineres med en forfriskende kål- og æblesalat og cremet sauce lavet af agurk og dild. Smagene er, hvor de skal være, og ikke et øjeblik undrer du dig over, hvorhen kartoflerne, risen eller pastaen er.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

150 g

Kålblanding, skåret

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Citron

1 pose

Dild

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Æble

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)479 kcal
Energi (kJ)2006 kJ
Fedt33.68 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat13.37 g
Sukker1.5 g
Protein35.05 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Bank kød
1

Skær citron i både. Skær svinekamfilet til bøffer (2 pr. person). Læg bøffer mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Paner kød
2

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko med salt* og et stort nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend bøffer i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Friter schnitzler
3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Bland dildagurker
4

Skær agurk i tynde skiver. Hak dild fint. Skær æble i tynde stave. Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], agurk og 1/2 dild med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland æbleslaw
5

Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend æble og snittet salat i skålen.   

Server
6

Anret schnitzler, dildagurker og æbleslaw på tallerkener. Top med resterende dild. Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image