HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSchnitzel
topBanner
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw & dildagurker

Byd familien på gyldenstegte schnitzler lavet fra bunden til middag i aften. Alt i alt er dette en hurtig og let ret, hvor de sprøde panerede svinekoteletter kombineres med en forfriskende kål- og æblesalat og cremet sauce lavet af agurk og dild. Smagene er, hvor de skal være, og ikke et øjeblik undrer du dig over, hvorhen kartoflerne, risen eller pastaen er.

Tags:Under 650 kcalHurtigBørnevenlig
Allergener:glutenægsennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

30 g

Kålblanding, skåret

40 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Citron

¼ tsk

Dild

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Agurk

Agurk, piccolo

Æble

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)479.45 kcal
Energi (kJ)2006.0187 kJ
Fedt33.675 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat13.3725 g
Sukker1.5 g
Protein35.0525 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær citron i både. Skær svinekamfilet til bøffer (2 pr. person). Læg bøffer mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

2

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko med salt* og et stort nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend bøffer i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

4

Skær agurk i tynde skiver. Hak dild fint. Skær æble i tynde stave. Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], agurk og 1/2 dild med et nip salt* og peber* i en skål.

5

Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend æble og snittet salat i skålen.   

6

Anret schnitzler, dildagurker og æbleslaw på tallerkener. Top med resterende dild. Server med aioli.