topBanner
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw & dildagurker

Byd familien på gyldenstegte schnitzler lavet fra bunden til middag i aften. Alt i alt er dette en hurtig og let ret, hvor de sprøde panerede svinekoteletter kombineres med en forfriskende kål- og æblesalat og cremet sauce lavet af agurk og dild. Smagene er, hvor de skal være, og ikke et øjeblik undrer du dig over, hvorhen kartoflerne, risen eller pastaen er.

Tags:BørnevenligHurtigUnder 600 kcal
Allergener:glutenægsennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

1 pose

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Citron

10 g

Dild

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Agurk

1 stk

Æble

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2059 kJ
Kalorier (kcal)492 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat23 g
Sukker10 g
Protein37 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Skær citron i både.

Skær svinekamfilet til bøffer (2 pr. person). Læg bøffer mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

2

Pisk æg* i en dyb tallerken.

Bland panko med salt* og et stort nip peber* i en anden dyb tallerken.

Vend bøffer i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme.

Friter schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

4

Skær agurk i tynde skiver.

Hak dild fint.

Skær æble i tynde stave.

Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], agurk og 1/2 dild med et nip salt* og peber* i en skål.

5

Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål.

Vend æble og snittet salat i skålen.

6

Anret schnitzler, dildagurker og æbleslaw på tallerkener.

Top med resterende dild.

Server med aioli.