
Schnitzel
med æbleslaw & dildagurker
Byd familien på gyldenstegte schnitzler lavet fra bunden til middag i aften. Alt i alt er dette en hurtig og let ret, hvor de sprøde panerede svinekoteletter kombineres med en forfriskende kål- og æblesalat og cremet sauce lavet af agurk og dild. Smagene er, hvor de skal være, og ikke et øjeblik undrer du dig over, hvorhen kartoflerne, risen eller pastaen er.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
300 g
Svinekamfilet
150 g
Kålblanding, skåret
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Citron
1 pose
Dild
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Æble
75 g
Fraiche
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
Fremgangsmåde

Skær citron i både. Skær svinekamfilet til bøffer (2 pr. person). Læg bøffer mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko med salt* og et stort nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend bøffer i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Skær agurk i tynde skiver. Hak dild fint. Skær æble i tynde stave. Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], agurk og 1/2 dild med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend æble og snittet salat i skålen.

Anret schnitzler, dildagurker og æbleslaw på tallerkener. Top med resterende dild. Server med aioli.