Skip to main content
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw & dildagurker

4.1
(252)

Byd familien på gyldenstegte schnitzler lavet fra bunden til middag i aften. Alt i alt er dette en hurtig og let ret, hvor de sprøde panerede svinekoteletter kombineres med en forfriskende kål- og æblesalat og cremet sauce lavet af agurk og dild. Smagene er, hvor de skal være, og ikke et øjeblik undrer du dig over, hvorhen kartoflerne, risen eller pastaen er.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

150 g

Kålblanding, skåret

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Citrusfrugt

1 pose

Dild

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Æble

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

Næringsindhold

Kalorier (kcal)479 kcal
Energi (kJ)2006 kJ
Fedt33.7 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat13.4 g
Sukker1.5 g
Kostfibre0.5 g
Protein35 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Bank kød
1

Skær citron i både. Skær svinekamfilet til bøffer (2 pr. person). Læg bøffer mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Paner kød
2

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko med salt* og et stort nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend bøffer i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Friter schnitzler
3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Bland dildagurker
4

Skær agurk i tynde skiver. Hak dild fint. Skær æble i tynde stave. Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], agurk og 1/2 dild med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland æbleslaw
5

Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend æble og snittet salat i skålen.   

Server
6

Anret schnitzler, dildagurker og æbleslaw på tallerkener. Top med resterende dild. Server med aioli.