Skip to main content
Rigatoni i cremet ostesauce | Byg selv
Rigatoni i cremet ostesauce  | Byg selv

Rigatoni i cremet ostesauce | Byg selv

med sprød bacon, broccoli og forårsløg

Forkæl hele familien med vores herlige Say cheesy ! Rigatoni i cremet ostesauce. Vi blander 'al dente'-kogt rigatoni i en skøn ostesauce med gouda og finrevet ost, og ved spisebordet kan alle så selv få lov at vælge, hvilke toppings deres ostepasta skal have - mulighederne er sprød bacon, majs, kogte broccolibuketter og finsnittet forårsløg.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

250 g

Broccoli

1 stk

Forårsløg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

140 g

Bacon, tern

1 stk

Majs

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

4 g

Panamad

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Gemt pastavand

Næringsindhold

Energi (kJ)4086 kJ
Kalorier (kcal)976 kcal
Fedt52.3 g
Mættet fedt30.7 g
Kulhydrat83.7 g
Sukker14.2 g
Kostfibre8.4 g
Protein40 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hæld væde fra majs.

Snit forårsløg fint.

Skær broccoli i buketter og stokken i 3 cm tern.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Kog broccoli og pasta
2

Kog broccoli i 2-3 min, og overfør til en tallerken.

Kog pasta i samme vand i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon
3

Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav ostesauce
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt Panamad, madlavningsfløde, pastavand, gouda og finrevet ost, og kog i 2-3 min, eller indtil osten er smeltet og saucen let tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta til ostesaucen, og vend sammen indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Anret bacon, broccoli, majs og forårsløg i små skåle.

Top pasta med ønsket tilbehør.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image