topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sataykarry

Sataykarry

med grønne linser, chilistegt pak choi og hvidløgsris

Sataykarry med peanutbutter, kokosmælk og lime er en populær og velsmagende asiatisk ret. Den vidunderlige karryret indeholder masser af lækre ingredienser som grønne linser, rødløg, peberfrugt, ingefær, og vores færdige krydderiblanding Ga-Laksa. Herligt tilbehør med masser af farve og smag er chili-stegt pak choi med cashewnødder!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Peanutbutter

(Indeholder Jordnødder)

150 g

Jasminris

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Rødløg

1 stk

Lime, økologisk

20 g

Cashewnødder

½ stk

Rød chili

1 pakke

Grønne linser

4 g

Ga-Laksa

200 ml

Kokosmælk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)844 kcal
Energi (kJ)3532 kJ
Fedt30.8 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat102.92 g
Sukker13.7 g
Protein32.28 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.  

Forbered grøntsager
2

Skær pak choi i kvarte på langs. Hak cashewnødder groft. Halver peberfrugt, fjern kerner, og skær i tynde strimler. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde skiver. Hak peanuts groft. Skær lime i både. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Steg pak choi
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg cashewnødder, pak choi og chili i 3-4 min. Overfør til en skål, og dæk med sølvpapir.

Steg linser
4

Skyl linser under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Steg peberfrugt, peanuts, rødløg, linser og Ga-Laksa i 2-3 min.

Lav sataykarry
5

Tilsæt peanutbutter, kokosmælk og sojasauce til stegepanden, og lad simre i 5 min, eller indtil peanutbutteren er opløst. Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret ris og sataykarry i dybe tallerkener. Top med pak choi.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image