Skip to main content
"Sticky" koreansk blomkål

"Sticky" koreansk blomkål

Delevenlig ret | med sesamfrø og forårsløg

3.9
(13)

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Forkæl dig selv og dem du holder af med verdens lækreste blomkål! Vi panerer blomkålsbuketter og bager dem gyldne i ovnen, og karamelliserer dem så med koreansk BBQ-sauce. Resultatet bliver både sprødt og "sticky", og så har du den bedste snack, forret eller tilbehør til andre lækre retter.

Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

550 g

Blomkål

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Soja, Sesam)

1 stk

Forårsløg

4 g

Ga-Laksa

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

½ dl

Vand til panering

Næringsindhold

Energi (kJ)1483 kJ
Kalorier (kcal)354 kcal
Fedt7.3 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat52.6 g
Sukker16.6 g
Kostfibre8 g
Protein14 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Paner blomkål
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær blomkål i 2 cm buketter.

Bland mel, Ga-Laksa, salt og vand i en stor skål.

Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dej. Tilsæt panko, og vend sammen igen.

Læg bagepapir på en bageplade. Dryp en smule olivenolie direkte på bagepapiret.

TIP: Tilsæt et skvæt vand hvis dejen er for tyk.

Bag blomkål
2

Fordel blomkål på bagepladen med bagepapir, og dryp igen med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil gyldne. Vend halvvejs.

Tag bagepladen ud af ovnen, og vend blomkål med koreansk BBQ-sauce.

Bag færdig i ovnen i 4-5 min.

Snit forårsløg
3

Imens, snit forårsløg fint.

Server
4

Anret blomkål i en skål, og top med sesamfrø og forårsløg.