Skip to main content
"Sticky" koreansk blomkål

"Sticky" koreansk blomkål

Delevenlig ret | med sesamfrø og forårsløg

3.9
(12)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Forkæl dig selv og dem du holder af med verdens lækreste blomkål! Vi panerer blomkålsbuketter og bager dem gyldne i ovnen, og karamelliserer dem så med koreansk BBQ-sauce. Resultatet bliver både sprødt og "sticky", og så har du den bedste snack, forret eller tilbehør til andre lækre retter.

Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

550 g

Blomkål

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Soja, Sesam)

1 stk

Forårsløg

4 g

Ga-Laksa

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

½ dl

Vand til panering

Næringsindhold

Energi (kJ)1483 kJ
Kalorier (kcal)354 kcal
Fedt7.2 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat52.2 g
Sukker16.6 g
Kostfibre8 g
Protein14 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Paner blomkål
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær blomkål i 2 cm buketter.

Bland mel, Ga-Laksa, salt og vand i en stor skål.

Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dej. Tilsæt panko, og vend sammen igen.

Læg bagepapir på en bageplade. Dryp en smule olivenolie direkte på bagepapiret.

TIP: Tilsæt et skvæt vand hvis dejen er for tyk.

Bag blomkål
2

Fordel blomkål på bagepladen med bagepapir, og dryp igen med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil gyldne. Vend halvvejs.

Tag bagepladen ud af ovnen, og vend blomkål med koreansk BBQ-sauce.

Bag færdig i ovnen i 4-5 min.

Snit forårsløg
3

Imens, snit forårsløg fint.

Server
4

Anret blomkål i en skål, og top med sesamfrø og forårsløg.