Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Forkæl dig selv og dem du holder af med verdens lækreste blomkål! Vi panerer blomkålsbuketter og bager dem gyldne i ovnen, og karamelliserer dem så med koreansk BBQ-sauce. Resultatet bliver både sprødt og "sticky", og så har du den bedste snack, forret eller tilbehør til andre lækre retter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
550 g
Blomkål
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder: Soja, Sesam)
1 stk
Forårsløg
4 g
Ga-Laksa
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
4 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
½ dl
Vand til panering
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær blomkål i 2 cm buketter.
Bland mel, Ga-Laksa, salt og vand i en stor skål.
Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dej. Tilsæt panko, og vend sammen igen.
Læg bagepapir på en bageplade. Dryp en smule olivenolie direkte på bagepapiret.
TIP: Tilsæt et skvæt vand hvis dejen er for tyk.
Fordel blomkål på bagepladen med bagepapir, og dryp igen med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil gyldne. Vend dem halvvejs.
Tag bagepladen ud af ovnen, og vend blomkål med koreansk BBQ-sauce.
Bag færdig i ovnen i 4-5 min.
Imens, snit forårsløg fint.
Anret blomkål i en skål, og top med sesamfrø og forårsløg.