topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rejetacos

Rejetacos

med jalapeños & cajunsalat

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på en perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Tex-Mex

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Tomat

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

1 stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)657 kcal
Energi (kJ)2747 kJ
Fedt27.79 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat72.88 g
Sukker3 g
Protein26.92 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak tomat og rødløg fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både. Hak rejer groft.

Bland cajunmayo
2

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, halvdelen af koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.

Paner rejer
3

Bland hvedemel* og Tex-Mex i en skål. Vend rejer og rødløg i skålen indtil helt dækket af panering.

Steg rejer & løg
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer og rødløg i 3 min. VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Bland coleslaw
5

Bland snittet salat, et skvæt limesaft og en spsk cajunmayo i en skål. Opvarm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image