HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRejetacos
topBanner
Rejetacos

Rejetacos

med jalapeños & cajunsalat

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på en perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.

Tags:Hurtig
Allergener:krebsdyrsulfitterglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

5 g

Tex-Mex

150 g

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

4 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

50 g

Tomat

2 spsk

Lime, økologisk

Koriander

Jalapeño

Rødløg

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Hvedemel*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2746.9216 kJ
Kalorier (kcal)656.53 kcal
Fedt27.7875 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat72.879 g
Sukker3 g
Protein26.9185 g
Salt3.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak tomat og rødløg fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både. Hak rejer groft.

2

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, halvdelen af koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.

3

Bland hvedemel* og Tex-Mex i en skål. Vend rejer og rødløg i skålen indtil helt dækket af panering.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer og rødløg i 3 min. VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

5

Bland snittet salat, et skvæt limesaft og en spsk cajunmayo i en skål. Opvarm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.