HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRavioli
topBanner
Ravioli

Ravioli

med ricotta, pesto & stegte grøntsager

Skøn hygge mad som kommer at elskes af hele familien. Når alle er sultne, og det skal gå hurtigt, er pasta en perfekt løsning! I aften laver vi ravioli, som blot skal koge i nogle minutter. Vi blander ravioli med en vidunderlig sauce med ricotta, pesto, zucchini, peberfrugt, tomat & spinat. Vi pynter med spinat og citronbåde, og så er maden færdig!

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:mælksulfitteræggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

2 stk

Tomat

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

30 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholdermælk, æg, gluten)

1 stk

Rødløg

½ stk

Citron

1 stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)279 kcal
Energi (kJ)1167 kJ
Fedt20.14 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat12.81 g
Sukker12.3 g
Protein8.45 g
Salt0.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær zucchini i 1 cm halve skiver. Skær rødløg og tomat i 2 cm både. Overfør grøntsager til en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat, og hak groft. Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

3

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage. Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [3/4 dl | 1,5 dl], og hæld resten fra. Vend ravioli med en smule olivenolie* i gryden.

4

Bland ricotta, pesto [1/2 pakke, 2P], hvidløg og et skvæt citronsaft i en skål, og krydr med et stort nip peber* og et nip salt*. Tilsæt pastavand, og rør rundt.

5

Opvarm gryden med ravioli på middel varme. Vend pesto, ricottasauce, spinat (gem lidt til anretning) og bagte grøntsager i gryden. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ravioli i dybe tallerkener. Top med resterende spinat. Server med resterende citronbåde.