topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli

Ravioli

med ricotta, pesto & stegte grøntsager

Skøn hygge mad som kommer at elskes af hele familien. Når alle er sultne, og det skal gå hurtigt, er pasta en perfekt løsning! I aften laver vi ravioli, som blot skal koge i nogle minutter. Vi blander ravioli med en vidunderlig sauce med ricotta, pesto, zucchini, peberfrugt, tomat & spinat. Vi pynter med spinat og citronbåde, og så er maden færdig!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

1 stk

Rødløg

½ stk

Citron

1 stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)279 kcal
Energi (kJ)1167 kJ
Fedt20.14 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat12.81 g
Sukker12.3 g
Protein8.45 g
Salt0.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær zucchini i 1 cm halve skiver. Skær rødløg og tomat i 2 cm både. Overfør grøntsager til en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat, og hak groft. Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Kog ravioli
3

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage. Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [3/4 dl | 1,5 dl], og hæld resten fra. Vend ravioli med en smule olivenolie* i gryden.

Lav ricottasauce
4

Bland ricotta, pesto [1/2 pakke, 2P], hvidløg og et skvæt citronsaft i en skål, og krydr med et stort nip peber* og et nip salt*. Tilsæt pastavand, og rør rundt.

Bland ravioli
5

Opvarm gryden med ravioli på middel varme. Vend pesto, ricottasauce, spinat (gem lidt til anretning) og bagte grøntsager i gryden. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ravioli i dybe tallerkener. Top med resterende spinat. Server med resterende citronbåde.