HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRagu
topBanner
Ragu

Ragu

med hakket oksekød, farfalle og ricotta

I aften laver vi en fantastisk god ragu med masser af farve og smag. Hakket oksekød, zucchini, rødløg og gulerod får skøn smag af at blive stegt med hvidløg, oregano og kødbouillon. Vi serverer vores ragu med farfalle - den smukke sommerfuglepasta, og en stor klat cremet ricotta!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

270 g

Farfalle

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Oregano

4 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Oksebouillon

100 g

Hvide Løjer & Urter

110 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

2 stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

250 g

Rødløg

Hakket oksekød

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3533.1997 kJ
Kalorier (kcal)844.455 kcal
Fedt20.668 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat113.2086 g
Sukker16.9 g
Protein49.633 g
Salt3.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær rødløg i 2 cm både.

2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

3

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

4

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når pastaen har 5 min tilbage. Steg hakket oksekød, hvidløg og oregano under omrøring i 1-2 min, eller indtil brunet.

5

Tilsæt hakkede tomater, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og bagte grøntsager til stegepanden, og lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

6

Anret pasta og ragu i dybe tallerkener. Server med en klat ricotta.