topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ragu

Ragu

med hakket oksekød, farfalle og ricotta

I aften laver vi en fantastisk god ragu med masser af farve og smag. Hakket oksekød, zucchini, rødløg og gulerod får skøn smag af at blive stegt med hvidløg, oregano og kødbouillon. Vi serverer vores ragu med farfalle - den smukke sommerfuglepasta, og en stor klat cremet ricotta!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

1 pakke

Farfalle

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Oregano, tørret

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Oksebouillon

4 g

Hvide Løjer & Urter

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

½ stk

Zucchini

2 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

250 g

Hakket oksekød

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)844 kcal
Energi (kJ)3533 kJ
Fedt20.67 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat113.21 g
Sukker16.9 g
Protein49.63 g
Salt3.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær rødløg i 2 cm både.

Bag grøntsager
2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

Steg hakket oksekød
4

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når pastaen har 5 min tilbage. Steg hakket oksekød, hvidløg og oregano under omrøring i 1-2 min, eller indtil brunet.

Lav ragu
5

Tilsæt hakkede tomater, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og bagte grøntsager til stegepanden, og lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret pasta og ragu i dybe tallerkener. Server med en klat ricotta.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image