topBanner
Quesadillas

Quesadillas

med sorte bønner, svampe & tomatsalsa

Vi elsker disse hurtige retter! De er perfekte til stressede dage, eller når du hellere vil bruge din tid på at slappe af i sofaen. Her er en ny opskrift på quesadilla fyldt med godbidder. Træk tomatpuréens smagintensitet og sødme ud ved at stege den sammen med mættende sorte bønner og svampe, citronskal og hvidløg, og anbring i tortillabrød. Top med mozzarella og anbring i ovnen, indtil de er gyldne, og osten er dejligt smeltet. Server med en tomatsalsa, du hurtigt kaster sammen, sæt dig til bords, og nyd.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 pakke

Sorte bønner

4 g

Hello Mexico

1 stk

Tomat

1 stk

Grøn tomat

35 g

Tomatpuré

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

1 pose

Koriander

200 g

Brune champignon

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3188 kJ
Kalorier (kcal)762 kcal
Fedt18 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat106 g
Sukker9 g
Protein33 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skyl bønner under koldt vand i en si. Pres eller hak hvidløg fint. Hak svampe fint. Riv limeskal. Skær lime i både.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe og bønner med et nip salt i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, limeskal, tomatpuré [½ dåse, 2 pers.], Hello Mexico og vand. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt og peber.

3

Fordel svampe og bønner i tortillabrød (i den ene side). Drys med revet ost. Fold sammen. Overfør til en bageplade med bagepapir. Pensl med olivenolie. Krydr med salt og peber.

4

Bag quesadillas i ovnen i 6-8 min, eller indtil osten er smeltet og tortillabrødene er gyldne og sprøde.

5

Hak tomater fint. Hak koriander groft. Bland tomat, koriander og et stort skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt og peber. Tag quesadillas ud af ovnen. Skær over på midten.

6

Anret quesadillas på tallerkener. Server med tomatsalsa og resterende limebåde.