
Vi elsker disse hurtige retter! De er perfekte til stressede dage, eller når du hellere vil bruge din tid på at slappe af i sofaen. Her er en ny opskrift på quesadilla fyldt med godbidder. Træk tomatpuréens smagintensitet og sødme ud ved at stege den sammen med mættende sorte bønner og svampe, citronskal og hvidløg, og anbring i tortillabrød. Top med mozzarella og anbring i ovnen, indtil de er gyldne, og osten er dejligt smeltet. Server med en tomatsalsa, du hurtigt kaster sammen, sæt dig til bords, og nyd.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
200 g
Brune champignon
1 pose
Koriander
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Citrusfrugt
1 pakke
Sorte bønner
4 g
Hello Mexico
1 stk
Tomat
1 stk
Grøn tomat
½ dåse
Tomatpuré
1 dl
Vand

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skyl bønner under koldt vand* i en si. Pres eller hak hvidløg fint. Hak svampe fint. Riv limeskal. Skær lime i både.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe og bønner med et nip salt* i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, limeskal, tomatpuré [½ dåse, 2 pers.], Hello Mexico og vand*. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

Fordel svampe og bønner i tortillabrød (i den ene side). Drys med revet ost. Fold sammen. Overfør til en bageplade med bagepapir. Pensl med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*.

Bag quesadillas i ovnen i 6-8 min, eller indtil osten er smeltet og tortillabrødene er gyldne og sprøde.

Hak tomater fint. Hak koriander groft. Bland tomat, koriander og et stort skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Tag quesadillas ud af ovnen. Skær over på midten.

Anret quesadillas på tallerkener. Server med tomatsalsa og resterende limebåde.