Pulled pork-fyldt bagekartoffel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork-fyldt bagekartoffel

Pulled pork-fyldt bagekartoffel

med saftig æblesalat og mild yoghurt

Kartofler, kød og salat spiser i sikkert ofte. I aften frister vi med en yderst spændende kombination, som i nok ikke har prøvet før. Gyldebagte kartofler fylder vi med pulled pork og løg krydret med Panamad og røget paprika. Aftenens grøntsager består af en frisk æblesalat med kål og radise.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

1 stk

Løg

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

75 g

Radiser

1 stk

Æble

500 g

Bagekartoffel

4 g

Panamad

2 g

Røget paprika

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2704 kJ
Kalorier (kcal)646 kcal
Fedt27.1 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat65.1 g
Sukker18.8 g
Protein36.9 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).  

Halver kartofler (uskrællet), og prik huller med en gaffel.  

Placer kartofler med den skårne side nedad på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
 
Bag i ovnen i 30-40 min, indtil møre.

Steg løg
2

Imens, skær løg i 1 cm både.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde. 

Lav pulled pork
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt svinekød (inklusive lage fra pakken), Panamad, røget paprika [½ pakke, 2P] og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og lad simre under låg i 10-12 min.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Forbered frugt og grønt
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skær radiser i tynde skiver. 

Lav æblesalat
5

Bland kålblanding og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål, og massér i 30 sek.

Tilsæt æble, radiser og et nip peber, og vend sammen.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret kartofler med den skårne side opad på tallerkener. 

Top med pulled pork og yoghurt. 

Server med æblesalat. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image